Connect with us

Novetats discogràfiques

Wan Hu publiquen el single “Pobre Ocell”

Publicat fa

el

Wan Hu és un projecte format per músics establerts a Barcelona. La veu principal, l’ukelele i l’harmònica són els d’en Jon, compositor barceloní. El contrabaix és responsabilitat d’en Joseph, músic nascut, també, a Barcelona.

Comparteixen actualment aquest projecte anomenat Wan Hu amb d’altres intèrprets d’arreu de Catalunya i la resta de l’estat.

Wan Hu és un projecte orgànic i proper. Orgànic pel so que es desprèn de la fusta i l’acer dels seus instruments, per les veus melòdiques que transmeten emocions a cau d’orella, proper pels missatges que dibuixen les seves paraules.

Lletres que parlen de les emocions que tothom sent, emocions que alguns han perdut i estan mirant de retrobar. Lletres que expliquen històries properes i plenes de vida.

En Wan Hu trobem imatges de llocs bonics, però també de les persones que hi habitaven aquells sentiments, aquelles emocions intenses i que, potser, ara, ja no hi són.

Amb intenció de compartir experiències que facin ressonar els cors de milions de persones o d’una sola, fins i tot, els Wan Hu escriuen i canten mentre miren d’esbrinar els secrets que guarden les relacions humanes.

Single “Pobre Ocell”

Pobre Ocell és una cançó dedicada a la innocència perduda. Totes i tots hem sentit la sensació de no ser qui èrem abans. En algun moment els nens petits ens hem tornat, de sobte, adults en un món ple de serps.

I, tot i esperar la tornada d’aquelles emocions innocents, demanem que algú ens canti de ben a prop allò que és essencial aprendre; que no tinguem por, que el moment, ara, és el moment de ser.

Pobre ocell ha estat gravat als TapeTone Studios de Terrassa. L’enginier Bernat Jordana ha estat l’encarregat de l’enregistrament del tema i de bona part de la producció musical.

Han tingut el plaer de gravar les veus de Maria Teixidor i el cantautor Gerard Aledo (ex-vocalista del grup Animal).

Aquest single està editat i distribuït per Crea Music. Mister Andreu és l’autor de tota la part gràfica d’aquest treball.

Novetats discogràfiques

Rata Negra presenta el seu nou video-single, “Llorando”

Published

on

By

Podem aguantar les maneres. Sí, podem fer com que no passa res 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, durant setmanes, mesos, anys; podem capejar aquesta ruptura, o mirar enrere així en general, o agafar una feina a una hora en metro, o mirar als ulls a la mort, o contemplar el món en flames, o fins i tot fer videoconferències “sobre un projecte” d’una hora mentre penses amb la teva quota d’autònoms. Però plorar, això no ens ho pot treure ningú. Plorant reconeixem, i plorant podem disparar una metralladora, i també plorant celebrem. Rata Negra parlen al seu nou vídeo-single de plorar per tornar a la ciutat, de plorar per tornar a treballar, o per haver de treballar de per vida. També de llàgrimes d’alegria davant la desgràcia aliena d’aquesta persona a qui detestes. Però també plorar per no poder descansar, per tenir gana, ressaca o ansietat. La vida a la gran ciutat, que bona és, però quines ganes de plorar et donen pensant en estar així per sempre més.

Rata Negra presentaran el “Una Vida Vulgar” l’11 de setembre a la Sala Sol, efectivament, això és demà passat, però això ja està esgotat. Però també els podràs veure al BAM de Barcelona el 24 de setembre o a Porta Caeli (Valladolid) el 25, queden poques entrades però si et dones pressa encara arribes.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.