Connect with us

Novetats discogràfiques

La Troupe presenta el seu primer disc “Festisme”, ritmes que et faran ballar fins a la matinada

Publicat fa

el

La Troupe estrena el seu primer disc coincidint amb l’arribada de la tardor. La banda d’orígens catalans i balears estrena aquest primer treball anomenat “Festisme”, sota el seu propi segell, LT Records.

10 cançons cuidades des de la delicadesa però també des de la bogeria. De la cúmbia al vals i de la ranxera al reggae. De la festa a l’emoció i de la introspecció al desenfrè. Una combinació d’estils, danses i lletres perfectes per ballar i desinhibir-se durant hores i hores. 

“El foc és dansa i cada espurna n’és un pas. I com una banda d’artistes ambulants portem el ball a cada plaça. Que no s’apagui el foc, omplim-lo de mil espurnes. Fem viure a la terra com el cor que tot ho crea”.

Novetats discogràfiques

El trio Arrrgo treu nou single amb Hukot Disc

Published

on

By

Avui surt “Preistórico” el primer avençament de l’LP d’aquesta formació barcelonina. Dos italians i un xilè componen Arrrgo i van irrompre al mundanal soroll amb un grapat de concerts a Barcelona durant la pandèmia. El guitarrista i veu Antonio Iannola i el baterista Gianpiero Cacace, provinents dels inquiets Common Defelection Problems van unir cops, paraules i riffs amb el baixista de Familea Miranda Milo Gomberoff.

Arrrgo és un power trio en la seva expressió més brutal. Per als incrèduls que busquen referències llegeixin Melvins, Shellac mirant el mar i sentint el seu onatge.

Ara presenten aquest potent track que l’acompanya un bell videoclip construït pel mateix Iannola. El disc sortirà molt ràpidament i va ser gravat, barrejat i masteritzat pel mateix Gomberoff a l’Estudi Hukot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.