Connect with us

Novetats discogràfiques

Neix el segell “Magic in the Air Records”, fundat per l’agència de comunicació Fever! Productions

Publicat fa

el

Quan a l’inici de la pandèmia es va dir allò de que “d’això en sortirem millors”, molta gent va ser escèptica. I quan es va témer que la indústria musical sortiria ferida de mort, d’altra molta va ser incapaç d’albirar un horitzó esperançador per al sector. Fever! Productions, però, s’ha rebel·lat contra les dues reaccions i ha decidit fer un pas més enllà del seu camp d’acció i del seu cercle de confort. Arriscat, sí, però decidit i il·lusionant. D’aquesta voluntat, i fruit de la feina de molts mesos, neix el segell Magic in the Air Records: una aventura capitanejada per Eneida Fever i Pablo Luna Chao per a la qual s’han aliat amb el segell Hidden Track.

Molts anys realitzant campanyes de comunicació i promoció en premsa per a artistes musicals nacionals i estrangers que duraven un temps limitat, Fever! Productions necessitava nous reptes i aspiracions. Acompanyar els artistes en el seu procés de creació, publicació i difusió dels seus projectes més a llarg termini, oferir-los suport, no només per a la comunicació, sinó en 360º, abastant tots els aspectes necessaris perquè tinguin èxit, i construir al costat d’ells una relació duradora amb la qual ambdues parts se sentin orgulloses i còmodes són la seva nova raó de ser. Amb aquest objectiu neix Magic in the Air, el nom fa honor al club que va muntar Eneida fa més de 20 anys a la sala Magic de Barcelona, referent de l’escena 60s i pop del moment.

Hi va haver un detonant amb nom i cognom: Chico Jorge. Quan l’estiu passat Jordi Bastida (guitarrista de Carlos Sadness, Trau, Els Pets, Ramon Mirabet, etc.) va recórrer a l’agència Fever! per promocionar el seu EP de debut en solitari, la seva música i el seu potencial com a artista van enamorar a Eneida i Pablo.

Era la persona i el músic idoni per emprendre amb ell un camí de llarg recorregut que, encara que porta gestant-se des de llavors, va arrencar oficialment el passat divendres 8 d’octubre amb el llançament de què serà el seu nou single, ‘Revolución a 32 versos’, la primera referència de Magic in the Air Records. El presentarà, al costat del seu EP de debut, Chico Jorge i i més cançons inèdites, el 21 d’octubre a la sala Laut de Barcelona en el cicle Tomorrow Never Knows organitzat per Houston Party.

Salvatge Cor

Chico Jorge és la primera pedra sobre la qual s’està edificant Magic in the Air, però no és l’única. A aquest primer fitxatge l’han seguit altres dos més. Un d’ells és la banda mallorquina Salvatge Cor, avalada per dos meravellosos àlbums i un grapat d’EPs i singles publicats des de mitjans de la dècada passada. ‘Cap a la llum’, l’imminent primer avançament de què serà el seu tercer disc, serà la segona referència de Magic in the Air el divendres 29 d’octubre.

Majo D’Souza és l’altre fitxatge. La cantautora folky de nacionalitat anglesa-uruguaiana però resident a Sant Cugat va publicar el seu primer EP en 2019, i al llarg del primer semestre del 2022 farà el seu debut en el segell amb un nou llançament.

Magic in the Air és una aposta pel concepte tradicional d’un segell discogràfic: estil, coherència, criteri. Un lloc a què els fans acudiran perquè els agrada i confien en la seva línia editorial. Un lloc, en definitiva, per seguir creient i estimant la música, perquè aquesta sí que de veritat ens fa millors.

Chico Jorge

Novetats discogràfiques

MARAGDA avançen el doble senzill “Skirmish” i “My only link”

Published

on

By

El segon treball de la banda vallesana Maragda portarà per títol ‘Tyrants’ i veurà la llum el proper 8 de maig del 2024 via Spinda Records.

Si el mes passat avançaven la pista que dóna nom a l’àlbum, avui presenten un doble senzill que conformen les cançons “Skirmish” i “My only link”, i ho tornen a fer mostrant-les en les seves versions d’estudi i de directe, extretes aquestes últimes de la live session que recentment van gravar als Siete Barbas Estudios.

Melòdies, atmosferes, composicions de gran complexitat i actitud garatge són els components principals de ‘Tyrants’.

D’aquesta manera, Maragda, continuen desgranant aquest esperat treball que suposa la continuació al seu exitós debut homònim (2021, Spinda Records) i l’EP en directe ‘The Reckless/Evils Seed’ (2022, Spinda Records). En aquesta nova entrega discogràfica la banda ens submergeix en un viatge introspectiu a través d’una amalgama de temes que abasten des de les limitacions autoimposades fins a la lluita pels valors, l’amor, l’esperança i els comiats. Tot plegat es desenvolupa en un hipotètic univers de fantasia, on la psicodèlia i el rock progressiu es fonen constantment afegint matisos d’altres estils com ara el garatge.

Per a la creació de l’àlbum “Tyrants”, Maragda es va embarcar en un viatge creatiu que els va portar als Big Snuff Studios de Berlín, on van col·laborar amb l’enginyer Richard Behrens, conegut pel seu treball amb bandes com Kadavar i Elder. Posteriorment, la masterització va anar a càrrec de l’aclamat enginyer Peter Deimel (habitual de bandes com Motorpsycho) als Black Box Studios de França, consolidant així una col·laboració reeixida que va començar amb el seu àlbum debut.

A l’apartat visual, la banda s’ha tornat a associar amb l’estudi Error! Design (Explosions In The Sky, Russian Circles, Mastodon) per al disseny gràfic de l’àlbum, assegurant una experiència estètica cohesiva i captivadora per als seguidors.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.