Connect with us

Novetats discogràfiques

BCore Disc reedita en vinil dos discs mítics, Zeidun “001” i Half Foot Outside “New ad ideas”

Publicat fa

el

La discogràfica BCore Disc juntament amb La Agonia de Vivir, reediten dos clàssics del seu catàleg que ara fan 20 anys.

Zeidun són un accident. Ho són com ho són les muntanyes, la penicil·lina o el primer astronauta espanyol. Un accident com quan de petit mires la lluna desitjant que es cremi l’escola i l’endemà la trobes reduïda a cendres. No tenen ni una sola foto decent, ni un sol concert decent, ni un videoclip decent, ni una entrevista decent i segur que si no hagués estat per Santi Garcia, no tindrien ni un sol disc decent. Zeidun eren un grup de música com podien haver estat d’un grup anarquista armat. Són crits de veus descoordinades com a Lide Misto Zisku, cançó d’aquest disc, després de l’explosió inicial. Tot a la cara a boca de canó. (Text Lluís Huedo)⁣

ZEIDUN “001” LP⁣
Edició 20 Aniversari, editat en vinil per primera vegada⁣.
Edició limitada de 300 còpies, 100 en vinil de color bottle coke⁣.
Pre-Order obert! Sortida 9/12/2021⁣

L’energia que projectaven Edu, Carlotto, Isra, Hans i Brian era especial. Totes les vegades que em pujava a la furgoneta amb ells, anava al local d’assaig oa una jornada completa de concert eren moments únics que recordo amb moltíssim afecte. Eren un grup d’amics dins i fora de la furgoneta. Mai no estaven amb les poses i actituds tan habituals a l’època. Mai van pertànyer canònicament a cap escena.⁣ (Text: Manel M. Hontoria)

HALF FOOT OUTSIDE “New ad idees” LP⁣⁣
Edició 20 Aniversari, editat en vinil per primera vegada⁣.⁣
Edició limitada de 300 còpies, 100 còpies en vinil de color verd transparent⁣.
Pre-Order obert! Sortida 9/12/2021⁣

Imatge capçalera: Oriol Escarmís

Novetats discogràfiques

El trio Arrrgo treu nou single amb Hukot Disc

Published

on

By

Avui surt “Preistórico” el primer avençament de l’LP d’aquesta formació barcelonina. Dos italians i un xilè componen Arrrgo i van irrompre al mundanal soroll amb un grapat de concerts a Barcelona durant la pandèmia. El guitarrista i veu Antonio Iannola i el baterista Gianpiero Cacace, provinents dels inquiets Common Defelection Problems van unir cops, paraules i riffs amb el baixista de Familea Miranda Milo Gomberoff.

Arrrgo és un power trio en la seva expressió més brutal. Per als incrèduls que busquen referències llegeixin Melvins, Shellac mirant el mar i sentint el seu onatge.

Ara presenten aquest potent track que l’acompanya un bell videoclip construït pel mateix Iannola. El disc sortirà molt ràpidament i va ser gravat, barrejat i masteritzat pel mateix Gomberoff a l’Estudi Hukot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.