Connect with us

Novetats discogràfiques

BCore Disc reedita en vinil dos discs mítics, Zeidun “001” i Half Foot Outside “New ad ideas”

Publicat fa

el

La discogràfica BCore Disc juntament amb La Agonia de Vivir, reediten dos clàssics del seu catàleg que ara fan 20 anys.

Zeidun són un accident. Ho són com ho són les muntanyes, la penicil·lina o el primer astronauta espanyol. Un accident com quan de petit mires la lluna desitjant que es cremi l’escola i l’endemà la trobes reduïda a cendres. No tenen ni una sola foto decent, ni un sol concert decent, ni un videoclip decent, ni una entrevista decent i segur que si no hagués estat per Santi Garcia, no tindrien ni un sol disc decent. Zeidun eren un grup de música com podien haver estat d’un grup anarquista armat. Són crits de veus descoordinades com a Lide Misto Zisku, cançó d’aquest disc, després de l’explosió inicial. Tot a la cara a boca de canó. (Text Lluís Huedo)⁣

ZEIDUN “001” LP⁣
Edició 20 Aniversari, editat en vinil per primera vegada⁣.
Edició limitada de 300 còpies, 100 en vinil de color bottle coke⁣.
Pre-Order obert! Sortida 9/12/2021⁣

L’energia que projectaven Edu, Carlotto, Isra, Hans i Brian era especial. Totes les vegades que em pujava a la furgoneta amb ells, anava al local d’assaig oa una jornada completa de concert eren moments únics que recordo amb moltíssim afecte. Eren un grup d’amics dins i fora de la furgoneta. Mai no estaven amb les poses i actituds tan habituals a l’època. Mai van pertànyer canònicament a cap escena.⁣ (Text: Manel M. Hontoria)

HALF FOOT OUTSIDE “New ad idees” LP⁣⁣
Edició 20 Aniversari, editat en vinil per primera vegada⁣.⁣
Edició limitada de 300 còpies, 100 còpies en vinil de color verd transparent⁣.
Pre-Order obert! Sortida 9/12/2021⁣

Imatge capçalera: Oriol Escarmís

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.