Connect with us

Bolos

Maria Jaume tancarà la gira ‘Fins a maig no revisc’ amb un concert especial a l’Apolo

Publicat fa

el

La mallorquina Maria Jaume tancarà el proper 22 de desembre la gira del seu celebrat primer disc ‘Fins a magi no revisc’, i ho farà amb un concert especial a la sala Apolo 2 de Barcelona, on pujaran a l’escenari tots els músics que han format part de la gira. Obrirà la nit Lluís Cabot (Da Souza), que presenta les cançons de ‘Fernanda’, el seu darrer EP en solitari. 

Proper i sincer, cru i transparent, l’univers musical de Maria Jaume estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (de Julia Jackin a Stella Donnelly o Angel Olsen) i la fecunda escena mallorquina actual. 

Després de rebre excel·lents crítiques a finals de 2020 amb el seu debut “Fins a maig no revisc”, amb producció de Pau VallvéMaria Jaume va sorprendre l’estiu de 2021 amb un nou single i videoclip, Un bon berenar, produït per Lluís Cabot, i ja està preparant el seu segon disc, previst pel 2022.


Dimecres 22 de desembre
Maria Jaume // Concert especial final de gira
Sala Apolo 2. Barcelona
ENTRADES JA A LA VENDA

Bolos

Concert dels Arrrgo + Las Remedios a sala VOL

Published

on

By

Arrrgo i Las Remedios, tocaran en directe el proper dissabte 13 de novembre a la sala VOL, en un concert doble.

Arrrgo, Power trio format per Antonio Iannola (guitarra/veu), Milo Gomberoff (baix) i Gianpiero Cacace (bateria). Arrrgo reuneix aquests experimentats i experimentadors personatges que provenen de les bandes seminals, Familea Miranda i Common Deflection Problems.

A les primeres setmanes d’existència van elaborar una DEMO de quatre cançons que va ser llançada per sorpresa, fins i tot per als integrants dels Arrrgo pel llegendari baixista Mike Watt al seu programa “Pedro Show” i replicada en diverses Ràdios i Podcast del circuit under a diferents parts del món. El seu primer concert el van fer a Barcelona a principis de juliol d’aquest any davant d’un entusiasmat públic amb els col·legues Barcelonins Za!

En aquesta oportunitat presenten un primer single PREISTORICO del seu disc encara inèdit, disponible a Bandcamp.

Las Remedios, banda composta per Leticia Rodriguez, la bateria de Meconio, Rodrigo Rammsy, guitarrista de Rat Penat i el baixista de Familea Miranda i Arrrgo, Milo Gomberoff. En la seva criatura es reuneixen la política poètica i la humanitat musical en un ball tipus Talking Heads, sota la influència de les coles més tòxiques. Conviden una nova música amb noves paraules. A ballar!!


Dissabte 13 de novembre 2021
SALA VOL
Arrrgo + Las Remedios
6€ anticipada/ 8€ taquilla · 21:30h
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.