Connect with us

Bolos

Maria Jaume tancarà la gira ‘Fins a maig no revisc’ amb un concert especial a l’Apolo

Publicat fa

el

La mallorquina Maria Jaume tancarà el proper 22 de desembre la gira del seu celebrat primer disc ‘Fins a magi no revisc’, i ho farà amb un concert especial a la sala Apolo 2 de Barcelona, on pujaran a l’escenari tots els músics que han format part de la gira. Obrirà la nit Lluís Cabot (Da Souza), que presenta les cançons de ‘Fernanda’, el seu darrer EP en solitari. 

Proper i sincer, cru i transparent, l’univers musical de Maria Jaume estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (de Julia Jackin a Stella Donnelly o Angel Olsen) i la fecunda escena mallorquina actual. 

Després de rebre excel·lents crítiques a finals de 2020 amb el seu debut “Fins a maig no revisc”, amb producció de Pau VallvéMaria Jaume va sorprendre l’estiu de 2021 amb un nou single i videoclip, Un bon berenar, produït per Lluís Cabot, i ja està preparant el seu segon disc, previst pel 2022.


Dimecres 22 de desembre
Maria Jaume // Concert especial final de gira
Sala Apolo 2. Barcelona
ENTRADES JA A LA VENDA

Bolos

Inspira presenta en directe el nou disc aquest divendres a Barcelona

Published

on

By

Els barcelonins Inspira han tornat. Després d’un parèntesi de set anys, la banda capitanejada per Jordi Lanuza acaba de publicar el seu nou disc “Acaba i comença”, que ha produït Pau Vallvé, i aquest proper divendres 13 de maig tindrà lloc el concert de presentació a la nova sala La Textil de Barcelona. Les entrades estan a la venda aquí.

Deu noves cançons on Jordi Lanuza mira enrere però també obre el prisma cap a nous horitzons. La nostàlgia i el record es confronten als múltiples camins que s’obren després d’un adéu. De moment ja se n’han avançat tres: “El desig original”“Mentre cauen els demés” i “Al bar Vinil”.

Inspira és una de les bandes clau de l’escena barcelonina d’aquest mil·lenni. A la formació actual hi trobem Jordi Lanuza (veu i guitarra), Xavi Molero (bateria), Darío Vuelta (baix) i Fer Acosta (teclats i cors). El grup ha publicat cinc discos: “Cova placenta”(2008), “Escapistes” (2010), “Amunt!” (2013), “Greta” (2015) i aquest nou “Acaba i comença”.

Els propers anunciats d’Inspira són a Roda de Ter (14 de maig) i Tarragona (20 de maig).

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.