Connect with us

Art Visual

Nova programació de Fibracat TV: amplia l’exitós Feministic d’Ana Polo i estrena nous espais centrats en talent femení i revolució tecnològica

Publicat fa

el

El canal de TDT en català estrena Rol de gènere, que trenca estereotips en oficis i aficions, i L’altra mirada, que descobreix dones dedicades en cos i ànima a l’art i l’artesania

Fibracat TV comença el 2022 carregada de novetats. Una de les més destacades és el retorn a la graella de l’exitós Feministic (cada dilluns a partir de les 20h), que s’emet amb nou format. En aquesta temporada, l’Ana Polo farà els seus monòlegs carregats d’humor i ironia però també serà reportera de carrer i resoldrà consultes de l’audiència. Feministic és un espai veterà a la graella de Fibracat TV presentat per Ana Polo, periodista, humorista, reportera i guionista que s’autodefineix, en to irònic, com “la teva feminazi de confiança”.  Polo analitza fenòmens actuals des d’un punt de vista feminista i sempre carregat d’humor.  Els seus monòlegs ja van rebre una gran acollida tant a Fibracat TV com en el consum online en la temporada passada.

La programació de Fibracat TV es renova amb més estrenes: cada dilluns (a partir de 20.30h) arriba L’Altra mirada, que retrata dones dedicades a l’art i l’artesania. En les primeres entregues, s’acosta a la mirada de Judith Pellicer (ceramista), Sara Falcó (il·lustradora), Pia Amat (joiera) i Gitza Krotzsch (ballarina). Els dijous (a partir de les 20.30h) arriba una altra novetat: Rol de gènere, un espai que visibilitza persones que s’han enfrontat a la pressió social i s’han dedicat a disciplines que es relacionen amb el sexe contrari. El primer exemple és la Marta Ballús, que fa arts marcials mixtes.

Marta Ballús a Rol de Gènere i Judith Pellicer a L’altra mirada

Continuen a la programació de Fibracat TV espais consolidats com STEM Aquí, que vol promoure vocacions científiques entre les noies; La mare del Tano, una mirada irònica sobre els tòpics que acompanyen la maternitat;  La pàgina en blanc, que reflexiona sobre el món de l’escriptura; L’enginy (in)visible, on Núria Salan descobreix dones que han fet progressar la humanitat però estan invisibilitzades, o el Club Sessions, amb les millors djs.

Sobre Fibracat TV
Fibracat TV és el canal de TDT en català impulsat per Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya. Nascut l’1 de juny de 2020, arriba al 92% de Catalunya amb una proposta clarament diferenciada: una programació que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica i que innova amb nous formats. Un altre tret diferencial és el seu manifest, on es marca com a propòsit contribuir a una societat on la igualtat sigui real, efectiva i definitiva.  La presència de Fibracat TV és simultània en streaming, a la carta, a Internet i a la plataforma Fibracat Plus, i oberta a la interactivitat per mitjà de les seves pròpies xarxes socials.

Art Visual

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona

Published

on

By

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, celebrant el seu 10è aniversari. El Ròmbic continua apostant per aquest gènere artístic sovint als marges de les arts escèniques, sobretot quan està pensat per a un públic adult. Un festival coorganitzat de forma comunitària amb l’Associació Titellaire de Roquetes, la Casa Taller de Marionetas Pepe Otal, La Puntual i l’Ateneu Popular 9 Barris.

Dijous 25 abril | 20h | 10-12€
Mostra oberta sobre els cecs de Maeterlinck 
Què és allò que modifica el que veiem? On mirem? Què mostrem quan ningú ens mira? Cecs i cegues, semblen haver perdut el costum de fer cap moviment inútil, incapaços de prendre una decisió, habiten una illa cada cop més assetjada per la mar…

Divendres 26 abril | 20h | 10-12€
Pelele presenta ‘Los funestos esponsales de Don Cristóbal’
Recuperem un clàssic amb la companyia francesa Péléle, basant-se amb el teatre popular, ens presenta una historia amb música en directe, fent homenatge el gènere del titella de mà.

Dissabte 27 abril | 20h | 10-12€
Zero en Conducta presenta ‘La Phazz’
La imaginació d’Elliot era tan extraordinària que es va convertir en el mitjà per fer front a una realitat hostil. Amb ella va poder creuar oceans, volar, aturar el temps i fins i tot esquivar la por. Va créixer i la seva imaginació encara més. Engolit pel món lluminós que s’havia creat, no va veure que darrere seu, es projectaven ombres llargues, uns éssers que l’acompanyaven des de feia massa temps.

Divendres 26 i Dissabte 27 de 21h a 23h | GRATUÏT – Aforament Limitat
La Court des miracles presenta ‘De bestiae e humani’
Un recorregut artístic conduït per 10 artistes que descobrirà els racons més secrets de l’Ateneu, creat exclusivament per a l’ocasió.

Entrades ja a la venta! 10€ anticipada // 12€ taquilla

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.