Connect with us

Novetats discogràfiques

A punt de veure la llum el nou disc “Tremolau Eterns Mortals” dels menorquins del metall Fornaris

Publicat fa

el

Fornaris son un power duo Black Screamo-Metal, format l’octubre del 2017 a Menorca. Parents llunyans de les “Erissones”, la nissaga Fornaris van ser tres generacions de dones escorpines que exercien la bruixeria al voltant del S.XVI a Ciutadella, Menorca. Crearen una autèntica plaga d’espiritisme que provocà el seu ostracisme, empresonament i posterior execució. Els Fornaris és proclamem com a mèdiums d’aquestes veus, la imatge viva de la seva reencarnació.

“Tremolau Eterns Mortals” està format per 11 cançons gravades a la seva casa durant el 2020/21, mesclades i produïdes per Jose Miguel Allés i masteritzades als estudis de Musikbox Menorca per en Luca Pedregosa.

Col·laboren al disc diferents i reconeguts músics de l’illa; com José Montes – Transmuntanus, el Chino – El Noi del Sucre, Leo – Lokal 5 Ska, Nito – Nonasound, Carlitos – Back Yaad, en Sarque – Xaranga d´es Xubec. També col·labora la guanyadora del Poetry Slam Spain 2021, Sandra Lucena més coneguda com Mamafiera a les veus, en Marc de Templo Negro als plats, i als coros amics com en Cristian Rasta – Svnya/Kotna i na Núria.

Novetats discogràfiques

El trio Arrrgo treu nou single amb Hukot Disc

Published

on

By

Avui surt “Preistórico” el primer avençament de l’LP d’aquesta formació barcelonina. Dos italians i un xilè componen Arrrgo i van irrompre al mundanal soroll amb un grapat de concerts a Barcelona durant la pandèmia. El guitarrista i veu Antonio Iannola i el baterista Gianpiero Cacace, provinents dels inquiets Common Defelection Problems van unir cops, paraules i riffs amb el baixista de Familea Miranda Milo Gomberoff.

Arrrgo és un power trio en la seva expressió més brutal. Per als incrèduls que busquen referències llegeixin Melvins, Shellac mirant el mar i sentint el seu onatge.

Ara presenten aquest potent track que l’acompanya un bell videoclip construït pel mateix Iannola. El disc sortirà molt ràpidament i va ser gravat, barrejat i masteritzat pel mateix Gomberoff a l’Estudi Hukot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.