Connect with us

Novetats discogràfiques

El grup punk rock suec, The Baboon Show, estrena el vídeo de “Have a Party With Me”!

Publicat fa

el

Aquest single es publicarà el 28 de gener juntament amb el tema Oddball i vindrà acompanyat d’un còmic il·lustrat per Gabriel Renner amb vint pàgines a tot color i un “parche” especial brodat.

Doctor Rock va fer el guió basat a partir de records i històries reals de la pasada gira de The Baboon Show. És una feina realment genial i molt divertida. El còmic i el “parche” estan disponibles exclusivament per a aquest pack i no es vendran per separat.
Ja podeu fer el pre-ordre aquí.

The Baboon Show van començar a rodar a finals de 2003. Amb el llançament d’un EP de sis cançons, al 2004 van començar a fer gires per tot Suècia i es van guanyar la reputació de tenir un dels millors directes de tot el país. The Baboon Show van signar amb el segell indie National i van llançar els seus tres primers àlbums en un període d’un any i set mesos!. Estaven tot el dia sonant en les ràdios i les televisions sueques. The Baboon Show van voler seguir girant i girant, i aviat s’els va demanar propagar la seva música a l’estranger. Això va fer que, a excepció de Suècia, també hagin tocat a Noruega, Finlàndia, Grècia, Dinamarca, República Txeca, França, Alemanya, Xina i Cuba.

Gira The Baboon Show – març 2022
10.03.22 – Santiago de Compostela (Sala Capitol)
11.03.22 – Bilbao (Sala Santana 27) 
12.03.22 – Barcelona (Sala Apolo) 
13.03.22 – Madrid (Sala But) 
ENTRADES

Novetats discogràfiques

KALI llança nou EP “Maltman and Effie”

Published

on

By

La cantant, compositora, multiinstrumentista i productora de 17 anys KALI publica el seu EP “Maltman and Effie” a través de Nettwerk. Al llarg de les 6 cançons del projecte, KALI afegeix a la seva ja àmplia paleta de sons que va mostrar per primera vegada amb el seu EP de debut “CIRCLES” publicat l’any passat. “Maltman and Effie” pren el seu nom de la intersecció de Los Angeles on van tenir lloc molts dels records que van formar el projecte, desplegant sis històries cinematogràfiques de la intensitat adolescent dels alts i baixos de les relacions.

Juntament amb el llançament de l’EP, KALI comparteix el vídeo del tema destacat “Insomnia”, que una vegada més mostra l’artista compartint la pantalla amb un personatge que porta la màscara de llimac, un personatge que s’ha convertit en un element simbòlic característic al llarg dels darrers llançaments de KALI.

Parlant del nou EP i del significat de la màscara de llimac, KALI diu: “Vaig comprar la màscara de llimac per caprici un mes abans de fer les cançons que es van convertir en Maltman and Effie. Era el tipus d’objecte que veia i sabia que tenia que tenir. Vaig començar a portar-lo com un truc de festa perquè pateixo d’ansietat social, com tothom de la meva edat. Quan vaig acabar la maqueta de l’EP, vaig començar a adonar-me que les cançons parlaven més de mi mateixa i de les meves inseguretats que de les circumstàncies físiques que em van permetre arribar a aquest punt d’introspecció, juntament amb el títol, Maltman and Effie, el llimac representa la meva consciència cínica però monstruosa, que barreja tant la meva llum com la meva foscor, cosa que també es correlaciona amb la meva identitat de gènere ambigua El títol prové d’un carrer de Silverlake, però al meu cap sona com si “Maltman” fos la meva autopercepció desviada i negativa, mentre que “Effie” és la meva estabilitat desenfadada. La màscara de llimac representa la unitat als oposats”.

KALI, una mena de prodigi, va créixer tocant en recitals i versionant cançons dels Beatles, prenent classes particulars amb professors de música, anant a programes musicals extraescolars i fins i tot prenent classes magistrals de composició per alimentar la seva passió. Intuïtiva i entusiasta, es va aprendre per si mateixa a fer servir el Garageband i va començar a escriure i fer demos de cançons que després ensenyaria a la seva primera banda. Els seus arranjaments d’indie-surf, sincers i propers, van atraure multituds adolescents i suades a locals com The Smell i The Viper Room, i la van portar al seu treball en solitari com KALI, el segon treball del qual arribarà aviat a través de Nettwerk.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.