Connect with us

Novetats discogràfiques

WolfWolf, dos llops i una orquestra suïssa la lien parda en un garatge

Publicat fa

el

El duet suís de trash & blues WolfWolf i la formació The Tuzemak Orchestra s’han unit per omplir junts els escenaris, amb més cordes, més vents! WolfWolf són Mister Wolf (bateria) i Mister Wolf (guitarra), que aquesta vegada s’han embarcat en un viatge pels Balcans a l’estil del punk tocat amb un amplificador de garatge i una batedora amb tall mortal.

The Tuzemak Orchestra, per la seva banda, sonen exactament com les begudes de rom txec: Herr Aregger, dels Blind Butcher, Herr Barmettler, Al-Berto & the Fried Bikinis, i Herr Blätter i Herr Petermann, de Fischermanns Orchestra, prenen el licor acompanyat de sang de vampir, una llimona trepitjada i un acord secret.

Junts han perpetrat un nou artefacte explosiu musical en forma de miniàlbum. WolfWolf van treure uns quants músics de l’avorriment de la pandèmia per tornar a gravar unes quantes cançons. Amb trompeta, trombó, banjo i baix, les crues cançons dels dos llops van ser embellides i reorganitzades. El resultat: Garatge Punk Del Mort Vampire Trash Jazz, una feina que, com el seu propi nom indica, barreja punk, trash, jazz, garatge i aquesta actitud darky festiva a què tan acostumats ens tenen els suïssos. “Monster” és el seu primer avançament: un correcamins de vents i cordes que et despentina amb només escoltar-lo.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.