Connect with us

Novetats discogràfiques

Mausoleo ens presenta “Un Testigo” el single d’avançament del seu nou disc

Publicat fa

el

Al capdavall, i després de temps de pandèmia, ha passat gairebé any i mig des que Mausoleo va presentar el seu EP “Absolución” (Flexidiscos / Desorden Sonoro, 2020). Un EP que va agafar tothom desprevingut i es va convertir en un clàssic instantani, recollint passions i encunyant l’etiqueta “devotional punk”. El nou àlbum del trio valencià està ara mateix atrapat a les masmorres de les fàbriques de vinil, així que mentre l’esperem ens regalen aquest single d’avançament perquè ens anem preparant.

Autocrítica, culpabilitat i impotència, “Un Testigo” torna a situar Mausoleo a la cúspide dels hits emocionals, fent de la vulnerabilitat i el pop un senyal identitari. I és que Mausoleo, tot i venir del formiguer de València, malgrat fer post-punk, es posicionen una mica a un costat de tot el que està passant. Perquè ningú aquests dies fa dels seus propis errors i errades la seva bandera, confessional sense esquinç. Una bandera servida en semblant de pop directe al cor.

Amb aquest single d’avançament Mikel, Xus i Andrés Mauricio deixen clar que el seu nou disc serà la prolongació en una línia perfecta del camí traçat des dels seus treballs anteriors, redoblant l’aposta en força, melodia i riffs carregats de llàgrimes contingudes. “Un Testigo” funciona com un míssil, o potser com un camp de violetes.

Als propers mesos Mausoleo estaran tocant per tota la península en una gira com les d’abans, no els perdis la pista.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.