Connect with us

Novetats discogràfiques

La URSS ens presenta “Armonía”

Publicat fa

el

“Harmonia” és el primer senzill de «+», una nova obra dividida en dotze cançons amb què La URSS posa fi a quatre anys silenci editorial. “+” suposa el cinquè d’una sèrie de discos que La URSS va començar a compartir el 2006 i el segon que llançarà amb Humo Internacional.

En aquest primer avançament La URSS prescindeix de l’obvietat de la crispació i l’histrionisme per invocar allò sinistre a través de melodies i atmosferes aparentment inofensives. Les lletres, són mostres de fe en una veritat que s’extirpa del que és poètic, i que exigeix ​​poder expandir-se a través de cadascuna de les gorges dels que coregen en els seus concerts, com si, amb això, s’alliberessin de greuges propis.

Harmonia és la primera aresta d’un disc centrat en la idea de capitalisme com a religió i en el culte a l’avançament i el creixement. Cada cançó suposa així una perspectiva possible des d’on observar aquesta mateixa idea. “Harmonia” tracta la connexió entre allò natural i el sistema, entenent els processos naturals i socioeconòmics com a part d’un tot orgànic. Hi ha una mica de religiositat en això, al big bang oa la big data.

No hi ha banda al punk estatal amb una cintura tan alta. La URSS ha sabut mantenir-se com un pilar fonamental de la fidelitat, l’honestedat i la voluntat de superació, i és potser per això que els qui els escolten es prenen la seva música com una cosa personal. La URSS és d’aquesta nissaga gairebé extinta de bandes que formen part de les teves bandes preferides de debò.

Com a complement d’aquest rotund avançament, “Harmonia” està acompanyada d’un videoclip realitzat per Derek Van den Bulcke.

Novetats discogràfiques

KALI llança nou EP “Maltman and Effie”

Published

on

By

La cantant, compositora, multiinstrumentista i productora de 17 anys KALI publica el seu EP “Maltman and Effie” a través de Nettwerk. Al llarg de les 6 cançons del projecte, KALI afegeix a la seva ja àmplia paleta de sons que va mostrar per primera vegada amb el seu EP de debut “CIRCLES” publicat l’any passat. “Maltman and Effie” pren el seu nom de la intersecció de Los Angeles on van tenir lloc molts dels records que van formar el projecte, desplegant sis històries cinematogràfiques de la intensitat adolescent dels alts i baixos de les relacions.

Juntament amb el llançament de l’EP, KALI comparteix el vídeo del tema destacat “Insomnia”, que una vegada més mostra l’artista compartint la pantalla amb un personatge que porta la màscara de llimac, un personatge que s’ha convertit en un element simbòlic característic al llarg dels darrers llançaments de KALI.

Parlant del nou EP i del significat de la màscara de llimac, KALI diu: “Vaig comprar la màscara de llimac per caprici un mes abans de fer les cançons que es van convertir en Maltman and Effie. Era el tipus d’objecte que veia i sabia que tenia que tenir. Vaig començar a portar-lo com un truc de festa perquè pateixo d’ansietat social, com tothom de la meva edat. Quan vaig acabar la maqueta de l’EP, vaig començar a adonar-me que les cançons parlaven més de mi mateixa i de les meves inseguretats que de les circumstàncies físiques que em van permetre arribar a aquest punt d’introspecció, juntament amb el títol, Maltman and Effie, el llimac representa la meva consciència cínica però monstruosa, que barreja tant la meva llum com la meva foscor, cosa que també es correlaciona amb la meva identitat de gènere ambigua El títol prové d’un carrer de Silverlake, però al meu cap sona com si “Maltman” fos la meva autopercepció desviada i negativa, mentre que “Effie” és la meva estabilitat desenfadada. La màscara de llimac representa la unitat als oposats”.

KALI, una mena de prodigi, va créixer tocant en recitals i versionant cançons dels Beatles, prenent classes particulars amb professors de música, anant a programes musicals extraescolars i fins i tot prenent classes magistrals de composició per alimentar la seva passió. Intuïtiva i entusiasta, es va aprendre per si mateixa a fer servir el Garageband i va començar a escriure i fer demos de cançons que després ensenyaria a la seva primera banda. Els seus arranjaments d’indie-surf, sincers i propers, van atraure multituds adolescents i suades a locals com The Smell i The Viper Room, i la van portar al seu treball en solitari com KALI, el segon treball del qual arribarà aviat a través de Nettwerk.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.