Connect with us

Novetats discogràfiques

La URSS ens presenta “Armonía”

Publicat fa

el

“Harmonia” és el primer senzill de «+», una nova obra dividida en dotze cançons amb què La URSS posa fi a quatre anys silenci editorial. “+” suposa el cinquè d’una sèrie de discos que La URSS va començar a compartir el 2006 i el segon que llançarà amb Humo Internacional.

En aquest primer avançament La URSS prescindeix de l’obvietat de la crispació i l’histrionisme per invocar allò sinistre a través de melodies i atmosferes aparentment inofensives. Les lletres, són mostres de fe en una veritat que s’extirpa del que és poètic, i que exigeix ​​poder expandir-se a través de cadascuna de les gorges dels que coregen en els seus concerts, com si, amb això, s’alliberessin de greuges propis.

Harmonia és la primera aresta d’un disc centrat en la idea de capitalisme com a religió i en el culte a l’avançament i el creixement. Cada cançó suposa així una perspectiva possible des d’on observar aquesta mateixa idea. “Harmonia” tracta la connexió entre allò natural i el sistema, entenent els processos naturals i socioeconòmics com a part d’un tot orgànic. Hi ha una mica de religiositat en això, al big bang oa la big data.

No hi ha banda al punk estatal amb una cintura tan alta. La URSS ha sabut mantenir-se com un pilar fonamental de la fidelitat, l’honestedat i la voluntat de superació, i és potser per això que els qui els escolten es prenen la seva música com una cosa personal. La URSS és d’aquesta nissaga gairebé extinta de bandes que formen part de les teves bandes preferides de debò.

Com a complement d’aquest rotund avançament, “Harmonia” està acompanyada d’un videoclip realitzat per Derek Van den Bulcke.

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.