Connect with us

Novetats discogràfiques

La URSS ens presenta “Armonía”

Publicat fa

el

“Harmonia” és el primer senzill de «+», una nova obra dividida en dotze cançons amb què La URSS posa fi a quatre anys silenci editorial. “+” suposa el cinquè d’una sèrie de discos que La URSS va començar a compartir el 2006 i el segon que llançarà amb Humo Internacional.

En aquest primer avançament La URSS prescindeix de l’obvietat de la crispació i l’histrionisme per invocar allò sinistre a través de melodies i atmosferes aparentment inofensives. Les lletres, són mostres de fe en una veritat que s’extirpa del que és poètic, i que exigeix ​​poder expandir-se a través de cadascuna de les gorges dels que coregen en els seus concerts, com si, amb això, s’alliberessin de greuges propis.

Harmonia és la primera aresta d’un disc centrat en la idea de capitalisme com a religió i en el culte a l’avançament i el creixement. Cada cançó suposa així una perspectiva possible des d’on observar aquesta mateixa idea. “Harmonia” tracta la connexió entre allò natural i el sistema, entenent els processos naturals i socioeconòmics com a part d’un tot orgànic. Hi ha una mica de religiositat en això, al big bang oa la big data.

No hi ha banda al punk estatal amb una cintura tan alta. La URSS ha sabut mantenir-se com un pilar fonamental de la fidelitat, l’honestedat i la voluntat de superació, i és potser per això que els qui els escolten es prenen la seva música com una cosa personal. La URSS és d’aquesta nissaga gairebé extinta de bandes que formen part de les teves bandes preferides de debò.

Com a complement d’aquest rotund avançament, “Harmonia” està acompanyada d’un videoclip realitzat per Derek Van den Bulcke.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.