Connect with us

Bolos

Maria Jaume estrena “A final de mes”, nou single amb Núria Graham

Publicat fa

el

Maria Jaume estrena avui divendres a totes les plataformes el nou single “A final de mes”, on canta acompanyada per Núria Graham. És el segon avançament del seu esperat nou disc, “Voltes i voltes”, que es publicarà el 13 de maig, i s’estrena també en format lyric video, realitzat per la il·lustradora Laura Caldentey.

“A final de mes” planteja una bella distopia, on s’augura una fi del món no tan llunyana, que planteja la incògnita “i després, què més?”. Millor no saber, millor seguir escoltant i envoltar-se del reconciliador duet de veus de la Maria i la Núria. Perquè si la fi del món ha d’arribar, que arribi amb bellesa i una bona banda sonora. 

Després de l’excel·lent acollida del seu àlbum de debut “Fins a maig no revisc”, Maria Jaume torna amb “Voltes i voltes”, on fuig de la malenconia i afronta el pas cap a una sonoritat més pop. El nou disc està produït per Lluís Cabot (Da Souza) i enregistrat per Victor Ayuso (Renaldo & Clara).

Nova gira i nova banda
Amb el nou disc, Maria Jaume també tornarà als escenaris acompanyada d’una nova banda, amb Lluís Cabot (baix), Joan Vallbona (guitarra) i Joan Torner (bateria).

La gira començarà el 6 de maig a la FIM Vila-seca, aterrarà al Primavera Sound i passarà també per València, on Maria Jaume obrirà el concert d’Antònia Font. Aquests són tots els concerts confirmats fins ara:

06/5 Vila-seca – FiM Vila-seca
14/5 Manresa – Festival FABA
19/5 Sabadell – Festival Embassa’t
21/5 Porreres – Barnasants / Teatre de Porreres
28/5 Montesquiu – Música a la Gespa
07/6 Barcelona – Primavera Sound / Luz de Gas
17/6 Calvià – Sala Palmanova
09/7 València – Jardins de Vivers (amb Antònia Font)

Entrades per tots els concerts aquí

Bolos

El concert de l’Ensorrada fa el salt al circuit peninsular amb Chulería, Joder! i Batec com a caps de cartell

Published

on

By

El Col·lectiu Ensorrada organitza el proper dissabte 1 de juny de 2024 la cinquena edició del concert de l’Ensorrada, el festival bianual que aquest col·lectiu cultural celebra a la seva localitat de Rosselló (Segrià). Tindrà lloc al frontó de l’antiga colònia tèxtil d’Alkanís a partir de les 19.00h i l’entrada és gratuïta.

En aquesta nova edició, el certamen presenta el seu cartell més ambiciós fins a la data, amb la presència, per primera vegada, d’una banda de fora del territori català: es tracta del grup Chulería, Joder!, provinents de Bilbao i que visitaran per primera vegada Catalunya de la mà de l’Ensorrada. La banda arriba presentant el seu primer treball La Urbe, el qual els ha permés embarcar-se en una gira per tota la Península Ibèrica i que l’1 de juny farà parada a Rosselló del Segrià. Els acompanyaran com a caps de cartell el grup Batec, que també presenten nou disc No és un simulacre. La banda, formada per músics del Vallès i de Ponent, va ser creada l’any 2015 i des de llavors s’han convertit en un referent de l’escena del punk rock català, amb gires arreu del país i Europa.

El frontó de l’antiga colònia d’Alkanís de Rosselló acollirà el concert l’1 de juny amb un cartell amb gran presència de grups de Ponent

Com és costum, l’Ensorrada també vol ser un escenari obert a les formacions de Ponent, per això també hi actuaran Gos Mullat, provinents d’Alcarràs i que es caracteritzen pel seu hardcore-punk i Pork Chop Boys, un duet de punk-folk acústic format a les Garrigues. L’1 de juny també serà el debut dels trempolins Los Ingenieros de la Universidad de Oklahoma, un duo stoner i hard rock, amb excomponents de Fracaso Escolar. Finalment, al cartell també hi haurà els locals The Strio i Fox System, aquests darrers, amb nova formació.

Chuleria!

L’entrada al concert és gratuïta i hi haurà servei de barra i menjar a preus populars. Els concerts començaran a les 19:00h i l’organització publicarà els horaris de les actuacions a les seves xarxes socials.

El Col·lectiu Ensorrada es va fundar l’any 2022 amb l’objectiu d’organitzar concerts i activitats contraculturals al municipi de Rosselló. Des de llavors, ha organitzat 5 concerts de l’Ensorrada –dos a l’any– i altres activitats com vermuts musicals o tallers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.