Connect with us

Novetats discogràfiques

La URSS presenta nou avançament del seu imminent LP «+»

Publicat fa

el

«Más allá del futuro» suposa la segona prova de l’existència de «+», nou disc de La URSS, editat per Humo Internacional, i del qual el grup andalús ja va revelar fa prop d’un mes el primer avan´çament «Harmonia».

Pot ser que La URSS no siguin els millors fent cançons de consum ràpid, però son els millor transmetent, una mica més valuós i molt més estrany. «Más allá del futuro» materialitza una de les principals virtuts de la música punk i de tot bon art en general: mostrar la profunditat del senzill i invocar els dimonis de la sensibilitat que esperen després dels gestos simples, després de les idees aparentment inofensives .

«Más allá del futuro» expressa la ràbia i la nostàlgia per tots els possibles futurs. La idea al voltant de la qual giren totes les composicions del disc es converteix aquí gairebé en un lament davant la llunyania de qualsevol alternativa, però alhora, un cant a la necessitat de crear horitzons compartits, valors utòpics que ens permetin, malgrat tot, creure en alguna cosa.

Igual que en el cas de «Harmonia», «Más allá del futuro» es llança al costat d’un videoclip realitzat per Derek Van den Bulcke.

«+» veurà la llum al complet el 2 de setembre de 2022.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.