Connect with us

Novetats discogràfiques

Aliment ens comparteix el seu nou single “Filera de foc”

Publicat fa

el

Amb més de 10 anys de trajectòria a l’esquena, són molts els escenaris en què Eduard Bujalance, Pol Huedo i Ignasi Reixach han plantat la seva bandera. Aliment es consideren una banda de punk-rock amb matisos, els que han anat incorporant a la paleta sonora amb cada nou treball. De vegades, més escorats cap al garatge; en altres, més propers al post-punk. Sempre, això sí, sense descuidar en la seva aventura sorollosa els encants de la cançó pop.

Aquest 2022 el trio de Girona està de tornada. Tenen nou disc a punt, el quart de la seva carrera, i acaben de compartir “Filera de foc”, el seu primer single de bestreta.

“Filera de foc” és un tret a boca de canó. El punk rock dels Aliment és aquí molt més que soroll i melodia; és impacte i carícia, una mà estesa quan tot sembla esfondrar-se sota els teus peus. Reconeixem una bateria sobre la qual troten baixos gruixuts, guitarres de sofre i una veu que prova que hi ha coses que només es poden dir cridant.

La cançó arriba acompanyada d’un vídeo dirigit per Yago Alcover que il·lustra a la perfecció l’univers Aliment i ens avisa del que ha de venir: grans coses.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.