Connect with us

Novetats discogràfiques

“Verte ser”, nou avançament dels Mausoleo

Publicat fa

el

Com en cadascun dels seus temes, Mausoleo furguen a les ferides per extreure cançons d’extrema bellesa i estranya energia. Anticipant el que serà el seu nou àlbum, que veurà la llum en vinil al setembre, “Verte ser” és una successió de riffs emocionals, versos confessionals i una malenconia esquinçadora que alhora arrenca llàgrimes (llàgrimes de veritat) i serveix com a capellà.

Agitant sentiments entre l’amor, dolor i por, “Verte ser” busca allò que qualsevol volem: comprendre’s a un mateix i als altres. Una declaració d’amor quan tot és idíl·lic, anhelant que sigui per sempre, però plena d’advertiments, recordant-se que encara que s’acabi serà preciós fins al final. Aquest és l’amor de la meva vida? Sí, vull que ho sigui.

Mausoleo posa paraules i música al que sents. La seva sinceritat et travessa amb melodies que Grant Hart o Greg Sage podrien fer seves, només possibles quan la teva cara ha tocat el terra més d’una vegada. Barrejant elements electrònics a les bateries i cors enfilats en harmonies impossibles, “Verte ser” recrea la sensació de viure un somni que no semblava que pogués existir, un amor imperible.

Al vídeo, dirigit per Duel, Elvira i Mateo de Santa Companha construeixen un refugi dalt d’un turó poblat per cards i corren per camps de blat.

Novetats discogràfiques

BALA anuncien el nou àlbum “BESTA” amb el single “Equivocarme” juntament a Dani Miller (Surfbort), Ana Curra i Laurispunkis

Published

on

By

BALA, són Anx i V, o també Anxela Baltar i Violeta Mosquera. Duet de guitarra i bateria que mitjançant la potència del seu directe s’han establert com una de les bandes de rock de referència dins de l’escena nacional.

BALA van avançar el novembre passat “Prisas”, un single que les portava de tornada amb nova música des del 2021 i el vídeo del qual ja acumula més de 65.000 visites.

Ara anuncien el seu esperat nou àlbum “Besta” que es publicarà el 26 d’abril a través de [PIAS]. “Besta” va ser gravat durant l’estiu de 2023 per Santi García a Cal Pau Recordings i Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols). Barrejat per Santi García i masteritzat per Víctor García.

“És un àlbum ple de referències a estils i diferents sons que gira al voltant de temes tan candents com la precarietat laboral, el consumisme, els problemes mediambientals, la defensa dels animals o la importància de les xarxes de cura (i autocura)”.

La mateixa banda defineix aquest nou treball com un manifest de 12 cançons que pretén denunciar i fer llum a parts iguals enmig d’una època convulsa, marcada per “la polarització i els ansiolítics”.

Per llançar la notícia de l’anunci de l’àlbum, BALA han avançat un nou single titulat “Equivocarme” on compten amb la col·laboració de Dani Miller (Surfbort), de la llegendària Ana Curra, i de Laurispunkis (GRIMA). “El tema representa força bé l’essència de BALA. Un tema curt i intens que parla de consells no demanats i de la necessitat de posar límits. Volem escoltar allò que tenim a dins, deixar-nos portar pel que sentim, equivocar-nos i tornar a començar. O no…” expliquen BALA. “Les col·laboracions pretenen retre homenatge a totes elles, i continuar nodrint la comunitat d’aliances sorores i sonores.”

“Besta” estarà disponible en format digital / CD y LP desde el 26 d’abril de 2024 a través de [PIAS]. Pre-guarda o fes el teu pre-order aquí.

Pròxims concerts,
3 d’abril – Praza de Santa Maria – Lugo
26 d’abril – Sound Isidro (Copérnico) – Madrid
4 de maig – Vulcano Fest – Tenerife
15 de juny – Basqueiral Festival – Santa Maria de Lamas (Portugal)
29 de juny – VdB Rock Festival – Venta de Baños (Palencia)

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.