Connect with us

Novetats discogràfiques

“Verte ser”, nou avançament dels Mausoleo

Publicat fa

el

Com en cadascun dels seus temes, Mausoleo furguen a les ferides per extreure cançons d’extrema bellesa i estranya energia. Anticipant el que serà el seu nou àlbum, que veurà la llum en vinil al setembre, “Verte ser” és una successió de riffs emocionals, versos confessionals i una malenconia esquinçadora que alhora arrenca llàgrimes (llàgrimes de veritat) i serveix com a capellà.

Agitant sentiments entre l’amor, dolor i por, “Verte ser” busca allò que qualsevol volem: comprendre’s a un mateix i als altres. Una declaració d’amor quan tot és idíl·lic, anhelant que sigui per sempre, però plena d’advertiments, recordant-se que encara que s’acabi serà preciós fins al final. Aquest és l’amor de la meva vida? Sí, vull que ho sigui.

Mausoleo posa paraules i música al que sents. La seva sinceritat et travessa amb melodies que Grant Hart o Greg Sage podrien fer seves, només possibles quan la teva cara ha tocat el terra més d’una vegada. Barrejant elements electrònics a les bateries i cors enfilats en harmonies impossibles, “Verte ser” recrea la sensació de viure un somni que no semblava que pogués existir, un amor imperible.

Al vídeo, dirigit per Duel, Elvira i Mateo de Santa Companha construeixen un refugi dalt d’un turó poblat per cards i corren per camps de blat.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.