Connect with us

Art Visual

Salvatge Cor recuperen la Mallorca perduda (i pre-guiri) al videoclip de “Magaluf Summertime”

Publicat fa

el

No és una dita oficial ni una tradició històrica local, no és una cosa del que sentir-se orgullosos ni que faci gràcia, però a Mallorca tothom sap que la temporada d’estiu comença no oficialment quan mor el primer turista fent balconing. És un fet trist i desagradable que, d’una manera més nostàlgica que morbosa, ha inspirat una de les cançons més aplaudides del “CRUÏLLA”, el nou àlbum de Salvatge Cor “Magaluf Summertime”.

Amb aquesta realitat de fons, la banda capitanejada per Llorenç Romera Pericàs exposa aquí la crònica d’una ruptura sentimental sense drames, fluida i en clau d’un synthpop vuitanta i estiuenc. Una balada elegant i plaent cantada a duo amb Guineu que, de passada, reivindica una època ja passada de l’illa: una en què el turisme massiu encara no havia arribat i la Mallorca autèntica seguia fora de perill.

Aquest esperit nostàlgic ha estat captat a la perfecció pel realitzador Edu Carayol per crear el videoclip de la cançó. Rodat en súper 8 i recuperant localitzacions i escenes d’aquesta Mallorca ja perduda, el vídeo de “Magaluf Summertime” sembla traslladar la història de desamor als temps en què a l’illa l’estiu arribava quan el clima així ho determinava. I no un guiri inconscient suïcidant-se involuntàriament. Almenys, d’un fet tan trist i vergonyós Salvatge Cor han tret una cosa positiva.

Foto de Marina Bril Gutiérrez

Art Visual

El festival de cinema Fantastik de Granollers comença aquesta setmana

Published

on

By

Benvolgudes monstruositats i criatures d’altres planetes, arriba el onzè Festival Fantàstik Granollers, festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 i 20 de novembre de 2022 al Cinema Edison.

PROGRAMACIÓ 2022

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES
La competició Fantàstika

Els Premis MAC-Fantàstik són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir-vos els 17 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. Vosaltres sereu els únics responsables d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, tornen a tenir un Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis.

Jurat
Gloria Fernández Co-directora de CineAsia
Hugo Cobo Director Fantboi, Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi
David Casademunt Director de El Páramo
Sabina Pujol Programadora del B-Retina Festival de Cinema Sèrie B de Cornellà

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.