Connect with us

Bolos

Flamingo Tours celebrarà el desè aniversari a la Sidecar de Barcelona el 29 de desembre

Publicat fa

el

La música de Flamingo Tours és un viatge d’arrels pel fronterer amb formes d’expressió d’aquest segle que s’ha aconseguit consolidar amb una veu pròpia i un so reconeixible i característic en un beuratge preparat sàdicament per Myriam Swanson, Sants Portes, Joan Vigo, Salva Suau i Artem Zhulyev.

Després de la gira estatal amb tercer disc “Wild Beasts From The South” (Chesapik 2021). Un disc produït entre Detroit i Barcelona per la mà i l’oïda de Jim Diamond (White Stripes, Sonics, André Williams, Dirtbombs, Bellrays…). El resultat, un so calent i vell, gairebé apocalíptic. Pantans i vudú, assassins en sèrie, homes llop, columnes de contactes al diari i poesia de les ànimes brutes en estat pur. Un somni que recorre la mitologia americana on es troben les bèsties salvatges del sud.

El seu pas pels Concerts de Radio 3, La Hora Musa o la seva participació a El Sótano Total de Radio 3 al costat de bandes com Guadalupe Plata o Los Estanques reafirmen aquesta banda que ha tocat a festivals com Sonorama, Cruïlla, BAM, Purple Weekend, Sintonitza, , GREC, Festival de Blues de Barcelona i de Bilbao, Black Music Festival, Inverfest, Freakland Fest, WAM Múrcia, BBK live entre molts altres…

Una trajectòria de tres discos i una primera dècada en què han fet bogeries com celebrar, el 2019 el 40è aniversari del London Calling dels Clash en un Apolo ple el mateix dia de la sortida del mític disc el 14 de desembre amb nous arranjaments i una mirada fresca davant d’un públic atònit.

Flamingo Tours estarà celebrant el seu 10è aniversari el proper dijous 29 de desembre a Sidecar de Barcelona, la sala que va veure néixer aquesta banda d’animals exòtics. Entrades a la venda aquí (les primeres 40 entrades tenen un descompte del 50%)

Bolos

Nueva Vulcano i Soulside compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.