Connect with us

Bolos

Gira dels noruecs Aiming for Enrike, acompanyats pels barcelonins Linalab

Publicat fa

el

Aiming for Enrike passaran per la peninsula amb tres dates: Tolosa, Madrid i Barcelona, presentant el seu nou treball “Empty Airports”, que s’edita aquest divendres 20 de gener.

Aiming For Enrike és un duet de guitarra i bateria, però no ens hem de deixar enganyar, amb aquest set-up senzill aconsegueixen crear atmosferes que van des de l’experimentació pura fins a trobar un espai on se senten còmodes entre la música electrònica i el rock, creant explosions denergia amb el seu so únic.

Només amb la guitarra i activant i desactivant pedals artesanalment van creant capes sonores que generen melodies intricades que semblen tretes de pel·lícules de ciència ficció, mentre el ritme ens va portant en aquest viatge de goig fins a acabar, no sabem com, amb els braços enlaire.

S’uneixen a la tripulació d’aquesta nau espacial Linalab, encarregades de l’enlairament i disposades a portar-nos a altres mons de sonoritats que barregen també l’electrònica amb modulars i aires post-rockers.

Gira,
10 de febrer – BONBERENEA Tolosa
11 de febrer – WURLITZER BALLROOM Madrid
12 de febrer – SALA VOL Barcelona

Més info i entrades a www.aloudmusic.com

Bolos

NUEVA VULCANO i SOULSIDE compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.