Connect with us

Bolos

Teoría Incertidumbre ens presenta el concert de Coure, Féretro i Espinoza Espinoza a la Sala Vol

Publicat fa

el

Coure, la personalitat del grup resideix en mesclar bases de metal amb passatges progressius on el saxo baix i la trompeta substitueixen a la veu per crear atmòsferes que s’apropen al Free Jazz i a la improvisació.

Féretro son “Un metal pesat com la digestió d’una escudella del que ha valgut la pena saborejar cada cullerada i que ha sorgit des del fons dels fangars més negres del sludge”, diuen la colla d’Ojalá Estë Mi Bici.

Espinoza Espinoza surgeix de l’escena sintètica de Barcelona. La seva música parteix del soroll, la repetició i l’experimentació modular.

Per acabar la nit, en Joan ARP, on les seves sessions es mouen entre la foscor de la música industrial, l’after-punk o l’EMB, els ritmes sincopats i inquietants de l’electro i l’IDM, la sofisticació del Detroit techno i l’empenta del techno més actual.

Tot aquest cartell, el 3 de febrer d’aquest 2023 a la Sala Vol de Barcelona.
Entrada 9€ AQUÍ

Bolos

LAGARTIJA NICK celebra els 35 anys amb una gira molt especial

Published

on

By

En essència, la trajectòria de Lagartija Nick es pot definir amb aquell aforisme de Val del Omar: “Qui estima, crema. I el que crema, vola a la velocitat de la llum”.

La banda d´Antonio Arias ha desenvolupat una carrera tan brillant com temerària. S’han suïcidat diverses vegades. I sempre quan els anava bé. Han abraçat els extrems amb passió. Han trepitjat l’accelerador contra el mur per enlairar-se amb l’impacte. Arias diu que la seva universitat va ser 091, on ocupa la plaça de baixista als vuitanta. Eric Jiménez assajava al local del costat. Tots dos solien ajuntar-se per tocar temes de Siouxsie & The Banshees. Això passa el 1987: fa més de trenta anys.

El 1991, la formació, completada amb els guitarristes Juan Codorniú i M.A.R. Pareja planta les bases del seu llenguatge a Hipnosis, un dels discos de debut més excitants del rock espanyol. Tensió electrificada. Vici i paranoia a la veu-proclama d’Antonio Arias. Descàrregues de punk-rock artie, visionari i amfetamínic. Atmosferes futuristes. Flaixos pertorbadors. Riffs tòxics, entre Ron Asheton, Thurston Moore i John Cipollina. Un rampell d’idees a la ressacosa escena nacional de l’època. Un grup frontissa, com Surfin’ Bichos, Cancer Moon o Los Bichos. Però Lagartija Nick sempre ha estat un vers solt.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.