Connect with us

Bolos

Cannibal Corpse en directe a Barcelona

Publicat fa

el

És francament difícil quedar-se amb només un dels treballs dels Cannibal Corpse, quan recordem tota una adolescència vibrant amb “Tomb Of The Mutilated” (1992), “Vile” (1996) o “Bloodthirst” (1999). Però els pioners del brutal death metall no han deixat de treballar en aquests 35 anys de carrera i encara culejaba la pandèmia quan “Violence Unimagined” (2021) esclatava a la nostra cara amb l’habitual càrrega de triperia i riffs embogidors. Amb aquest darrer treball, la controvertida formació obria la porta al llegendari Erik Rutan, exguitarrista de Morbid Angel i líder indiscutible de Hate Eternal, redoblant així la demolidora aposta dels nord-americans.

Per si tot això fos poc, Cannibal Corpse s’han envoltat d’una cohort demoníaca per assaltar tota Europa, ni més ni menys que els suecs Dark Funeral, Ingested i Storm Ruler.

Cannibal Corpse recalarà a la peninsula aquest març amb 3 dates imprescindibles, el 15 de març a Villava, el 16 de març a Madrid i el 17 a Barcelona.

RAZZ 2
OBERTURA DE PORTES: 17:30 H
TAQUILLA: 40 €
ANTICIPADES: 35 € + despeses de distribució
PUNTS DE VENDA: www.madnesslive.es

Bolos

ADA ODA el post-punk italià de l’underground bruselenc arriba al Monkey Week

Published

on

By

El projecte va ser iniciat el 2020 per César Laloux (The Tellers, BRNS, Italian Boyfriend) amb Victòria Barracato a la veu.

Les cançons de Cèsar descriuen les impressions sobre l’amor i la gent que l’envolta. Les lletres van ser traduïdes a l’italià i adaptades per Victoria, filla d’un immigrant sicilià.

A l’escenari ia l’estudi, el duo està acompanyat per Clément Marion al baix (David Numwami, Judith Kiddo), Alex De Bueuger a la bateria (Alaska Gold Rush, Gros Cœur) i Aurélien Gainetdinoff (San Malo, Yolande Bashing) a la guitarra.

ADA ODA va publicar el seu primer àlbum, “Un amore debole”, a la fi de novembre de 2022 en 62 TV records/PIAS.

Des de llavors estan collint èxit per tot Europa, actuant a festivals de showcases com MaMa, Bar a Trans, Crossroads o We Are Open. El 2023, el grup ja té programats més de 70 concerts a Europa incloent actuacions a DOUR, Rock a Seine, i per primera vegada a Espanya, a l’Alhambra Monkey Week aquest dissabte 25 de novembre a la mitjanit.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.