Connect with us

Festival

Resurrection Fest 2023 presenta cartell final per dies

Publicat fa

el

El Resurrection Fest Estrella Galicia 2023 tindrà lloc del dimecres 28 de juny al dissabte 1 de juliol, per descomptat i com sempre, en la seva ubicació habitual a la preciosa localitat de Viveiro (Lugo). En aquesta ocació en comptes de 3 dies complets i una warm-up, el festival passarà a ser de 4 dies complets, amb producció completa i artistes principals també dimecres al llarg dels 4 escenaris.

Slipknot, Pantera i Ghost són els caps de cartell d’una edició que ja té confirmades a més de 80 bandes, entre les quals destaquen Papa Roach, Alter Bridge, Powerwolf, Behemoth, The Ghost Inside, Fever 333, Motionless In White, Lacuna Coil , Meshuggah, Amaranthe, Carpathian Forest, Pertubator, Belphegor, Blind Channel, Sleep Token o Vended entre molts altres.

A més, com a novetats per a aquesta edició l’organització ha confirmat que hi haurà noves zones de descans amb millors serveis, una xarxa millorada d’autobusos per anar al festival i un recinte millorat amb més espai i activitats que mai abans.

Entrades

Festival

Aloud Music celebra els 20 anys amb un cartell de luxe

Published

on

By

“Fa 10 anys vam decidir ajuntar alguns grups que ens agradaven per celebrar que complíem 10 anys. Va ser la versió rock de la festa d’aniversari que se’n va de les mans. D’allò va néixer un festival anomenat AMFest i ja aleshores, Toundra i Lisabö van encapçalar la història per a fortuna dels més de 1000 assistents que van omplir completament la Sala Apolo” ens comenta Sergio Picón, responsable d’Aloud Music.

Mentre l’AMFest creixia per la seva banda, Aloud Music va seguir endavant editant bona música, organitzant concerts, treballant amb projectes sempre difícils de classificar i amb directes incontestables. I així, amb una pandèmia pel mig, van arribar al 20è aniversari i van decidir, és clar, que tocava tornar a celebrar.

Repetir el cartell del 2013 era gairebé una obsessió i hi seran de nou 2 de les bandes més importants de la història de la música rock alternativa feta en aquest país. Som afortunats! Toundra & Mano Brabo (Premi Pulitzer de fotografia, precisament de l’any 2013) presentaran el seu projecte conjunt “Ukraína”, en un espectacle audiovisual que es podrà veure a Barcelona per primera i darrera vegada. Lisabö, per la seva banda, ressorgeixen per a l’ocasió i repassaran la seva trajectòria al seu hàbitat natural, el directe. Només hi ha banda que ens emocioni més que ells.

S’uneixen per a la festa 2 dels projectes més importants de la història d’Aloud. D’una banda, Viva Belgrado, que s’atreviran a versionar At the Drive-In!!!, poques dates abans de llançar el seu nou treball que, aquesta vegada, serà autoeditat. I com que a una celebració així no li pot faltar una gran volta (el 2013 van ser The Joe K-Plan), aquesta vegada seran (el:muêso) els qui, després de 7 anys d’absència, pugin a un escenari per delectar-nos amb la seva noise rock salvatge, desbocat i sempre divertit.

El toc internacional el signaran Monkey3, des de Suïssa, un dels millors exponents de l’stoner rock a tot Europa i que estan de gira pel continent amb Toundra.

Tot això, a més, a un preu gairebé ridícul en els temps que corren, 20€ (el 2013 va costar 15€!!!) i sent un esdeveniment, com sempre, autogestionat per Aloud Music. La cita serà el proper dissabte 11 de novembre a la Sala Paral·lel 62.

ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.