Connect with us

Novetats discogràfiques

julia amor torna amb “heridas”, el seu primer single a les files de Primavera Labels

Publicat fa

el

julia amor és ja un secret de domini públic, una joia pop que en plena pandèmia, va llançar les seves primeres cançons davant la necessitat de parlar de les emocions sense prejudicis i de trencar una llança a favor de la sensibilitat com una arma de transformació molt poderosa.

L’abril del 2022 va llançar “super extraño”, un single amb què s’endinsava en la foscor pop i que ens va deixar amb ganes de molt més. S’ha acabat l’espera per fi. Sempre de la mà de Chri Blau, torna ara amb més potència que mai i començant una nova etapa dins de Primavera Labels.

Les ferides arriben de forma inesperada i s’hi queden, en un racó del cos i del cap. En un intent d’enlairar-se’n i de deixar pas només a la llum, julia amor se sincera sobre els bucles que li impedeixen veure la bellesa i la simplicitat. Sempre abraçant la tristesa però obrint també una petita porta a l’optimisme, és capaç, una vegada més, fer-nos ballar al ritme de les nostres inseguretats i marcar-nos el camí a la llum enmig de la foscor.

Amb una combinació perfecta de guitarres, sintetitzadors i caixes de ritmes que la situen entre el synth i el dream pop, aquesta andorrana establerta a Barcelona deixa clar així que es mou amb comoditat en un pop de contrastos on melodies plenes de llum s’entrellacen amb lletres que aprofundeixen en les nostres pors més profundes, sent capaç de fer-nos ballar i celebrar mentre ens enfrontem a allò que ens fa més vulnerables.

La cançó ve acompanyada d’un videoclip ideat per Marc Luguera i Eva González. En una llar plena de fantasia i foscor, la julia espera, avorrida i malenconiósa, l’arribada d’alguna cosa que la separi de la realitat. Mentrestant, passa les hores vivint al cap i repassant en bucle les ferides sense parar.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.