Connect with us

Bolos

Tornen les Pértiga Sessions “Las Chicas lo Petan” a la Vol de Barcelona

Publicat fa

el

Ha passat un temps des de la darrera edició de les Pértiga Sessions, però tornen amb moltes ganes! El proper 6 d’octubre celebren la novena edició d’aquesta festa que va néixer el 2017 de la mà de Pértiga Music per impulsar i visibilitzar el talent femení i per mostrar la diversitat d’estils de la música feta per noies.

Sempre amb ganes de connectar el públic amb projectes musicals que marquen una diferència, en aquesta edició els acompanya des de Madrid Ainoa Buitrago (imatge principal), una jove cantant i compositora que en poc temps ha esdevingut una de les cantautores emergents més prometedores a nivell nacional. Vindrà a presentar-nos en format solista les cançons de “La ruta de las flores”, el seu àlbum debut, i els singles que ha anat publicant des de llavors. Carisma i talent purs a l’escenari.

Presentarà també les cançons la barcelonina Amanda Álvaro acompanyada de tota la seva banda. Amanda s’ha guanyat a pols titulars que la situen com “una de les veus més prometedores del pop espanyol” (Neo2). Navega amb elegància entre el llegat que han deixat les cançons de Zahara o Iván Ferreiro i referències pop més internacionals com Phoebe Bridgers o Maggie Rogers. Deixa que les seves lletres brillin per la sinceritat i demostra sobre l’escenari que és una artista versàtil que es mou amb comoditat a diferents atmosferes.

I per tancar la festa no podria faltar una de les Pértiga DJs. Per a l’ocasió, comptaran amb TWIN, l’artista i productora valenciana establerta a Barcelona, que traslladarà tots els seus coneixements musicals als plats des d’on és capaç d’acoblar les peces d’electrònica més interessants amb els hits del moment per fer-nos ballar fins al final de la nit.

El cartell d´aquesta darrera edició és un disseny de la DJ i il·lustradora Gigi Morralla.

06/10/23
Pértiga Session #9
AINOA BUITRAGO + AMANDA ÁLVARO + TWIN DJ
Sala VOL · 
C/ Sancho de Ávila, 78. Barcelona
Entrades anticipades

Bolos

El concert de l’Ensorrada fa el salt al circuit peninsular amb Chulería, Joder! i Batec com a caps de cartell

Published

on

By

El Col·lectiu Ensorrada organitza el proper dissabte 1 de juny de 2024 la cinquena edició del concert de l’Ensorrada, el festival bianual que aquest col·lectiu cultural celebra a la seva localitat de Rosselló (Segrià). Tindrà lloc al frontó de l’antiga colònia tèxtil d’Alkanís a partir de les 19.00h i l’entrada és gratuïta.

En aquesta nova edició, el certamen presenta el seu cartell més ambiciós fins a la data, amb la presència, per primera vegada, d’una banda de fora del territori català: es tracta del grup Chulería, Joder!, provinents de Bilbao i que visitaran per primera vegada Catalunya de la mà de l’Ensorrada. La banda arriba presentant el seu primer treball La Urbe, el qual els ha permés embarcar-se en una gira per tota la Península Ibèrica i que l’1 de juny farà parada a Rosselló del Segrià. Els acompanyaran com a caps de cartell el grup Batec, que també presenten nou disc No és un simulacre. La banda, formada per músics del Vallès i de Ponent, va ser creada l’any 2015 i des de llavors s’han convertit en un referent de l’escena del punk rock català, amb gires arreu del país i Europa.

El frontó de l’antiga colònia d’Alkanís de Rosselló acollirà el concert l’1 de juny amb un cartell amb gran presència de grups de Ponent

Com és costum, l’Ensorrada també vol ser un escenari obert a les formacions de Ponent, per això també hi actuaran Gos Mullat, provinents d’Alcarràs i que es caracteritzen pel seu hardcore-punk i Pork Chop Boys, un duet de punk-folk acústic format a les Garrigues. L’1 de juny també serà el debut dels trempolins Los Ingenieros de la Universidad de Oklahoma, un duo stoner i hard rock, amb excomponents de Fracaso Escolar. Finalment, al cartell també hi haurà els locals The Strio i Fox System, aquests darrers, amb nova formació.

Chuleria!

L’entrada al concert és gratuïta i hi haurà servei de barra i menjar a preus populars. Els concerts començaran a les 19:00h i l’organització publicarà els horaris de les actuacions a les seves xarxes socials.

El Col·lectiu Ensorrada es va fundar l’any 2022 amb l’objectiu d’organitzar concerts i activitats contraculturals al municipi de Rosselló. Des de llavors, ha organitzat 5 concerts de l’Ensorrada –dos a l’any– i altres activitats com vermuts musicals o tallers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.