Connect with us

Festival

Música i cultura alternativa per crear nous adeptes al fascinant món de la cultura underground en la 6a edició del Festival MiniBeat

Publicat fa

el

El pròxim 7 de maig arriba la 6a edició del Festival MiniBeat, organitzat per l’associació l’Arcada Koncerts amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. El Festival MiniBeat és un espai ideal per gaudir en família i amics de la millor música alternativa del moment en horari diürn, de 10.30 a 19 h. Com cada any, el festival ret homenatge a un personatge/banda que han marcat la història de la música, The Cure, David Bowie, l’Elvis Presley i els Sex Pistols van ser els escollits a les anteriors edicions, i aquest any la protagonista serà la banda activista feminista soviètica Pussy Riot.

7 escenaris per gaudir de tot un dia dedicat a la música alternativa
Aquest any 2023 hi haurà un total hi haurà 7 escenaris distribuïts pel recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Gran part de les activitats es faran a l’exterior, com els concerts dels Azucarillo KingsFetusBiscuitLes SalvatgesSergi EstellaNinja PastoriRiver T SoundsystemSerpentNina MothLa BotzinaBRAVO!Cria CuervosFrancesc Garcia i el mexicà Illuminasty. La part electrònica d’aquesta edició anirà a l’escenari de la Tèrmica i l’escenari Escurçó Negre amb la participació de BalagoCatastrofe ClubRuGé (live)els belgues MIT, Plastic dj, Petrovick i DUM-DUM.

Activitats paral·leles
En la programació d’activitats paral·leles el MiniBeat, aquest també comptarà amb la col·laboració de l’escola Mimètic que pintarà i pentinarà als més petits; per segon any també vindrà l’escola de Granollers Grow Up, que realitzarà un taller de djs, tot un èxit la passada edició; AUSA, associació responsable dels bucks d’assaig de la Roca Umbert, farà un taller d’enregistrament molt interessant; la companyia de clown de Granollers Surti com surti presentarà un espectacle per als més petits; el col·lectiu A Parts Iguals farà els ja clàssics i emocionants tallers de circ i un taller de bombolles; Qui són les Pussy Riot?, a part de la banda especial d’aquest any, els més petits hauran de buscar uns passamuntanyes amagats per recinte; El Puzzle Gegant que tothom pot fer i desfer tantes vegades com es vulgui; L’Escola del Rock, un clàssic del MiniBeat tornarà a oferir un espai per iniciar-se en la pràctica d’un instrument; taller d’estampació d’una tote bag, a càrrec de la Cristina Morte. Aquest any com a novetat, es farà fira discogràfica organitzada per la Kinki Records i es crearà un nou espai anomenat Els Encants del MiniBeat, un espai per intercanviar joguines en desús. Com en edicions anteriors, el festival també comptarà amb barres i foodtrucks a preus populars. La programació s’anirà ampliant a mesura que s’acosti la data del Festival. La podeu trobar actualitzada a la web www.minibeat.cat.

L’Arcada Koncerts és una entitat amb una llarga trajectòria de 25 anys organitzant activitats culturals alternatives pel Vallès Oriental i part del territori català, amb l’objectiu de crear nous adeptes al fascinant món de la música i la cultura alternativa. Per organitzar el festival compta amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers) un espai de creació cultural de més de 22.000 m2 que té entre les seves línies de treball el suport a la difusió musical.   

Informació pràctica
7 de maig de 2023, de 10.30 a 19.00h
Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Av. Prat de la Riba, 77. Granollers (Barcelona)
Informació detallada i venda d’entrades a AQUÍ

Preu de les entrades
Nadons 2€ (fins als 2 anys)
Infants 7€ (a partir dels 2 anys fins als 11)
Adult 15€ (a partir dels 11 anys fins als 99)
Pack familiar 35 € (2 adults + 2 infants)

Festival

Aloud Music celebra els 20 anys amb un cartell de luxe

Published

on

By

“Fa 10 anys vam decidir ajuntar alguns grups que ens agradaven per celebrar que complíem 10 anys. Va ser la versió rock de la festa d’aniversari que se’n va de les mans. D’allò va néixer un festival anomenat AMFest i ja aleshores, Toundra i Lisabö van encapçalar la història per a fortuna dels més de 1000 assistents que van omplir completament la Sala Apolo” ens comenta Sergio Picón, responsable d’Aloud Music.

Mentre l’AMFest creixia per la seva banda, Aloud Music va seguir endavant editant bona música, organitzant concerts, treballant amb projectes sempre difícils de classificar i amb directes incontestables. I així, amb una pandèmia pel mig, van arribar al 20è aniversari i van decidir, és clar, que tocava tornar a celebrar.

Repetir el cartell del 2013 era gairebé una obsessió i hi seran de nou 2 de les bandes més importants de la història de la música rock alternativa feta en aquest país. Som afortunats! Toundra & Mano Brabo (Premi Pulitzer de fotografia, precisament de l’any 2013) presentaran el seu projecte conjunt “Ukraína”, en un espectacle audiovisual que es podrà veure a Barcelona per primera i darrera vegada. Lisabö, per la seva banda, ressorgeixen per a l’ocasió i repassaran la seva trajectòria al seu hàbitat natural, el directe. Només hi ha banda que ens emocioni més que ells.

S’uneixen per a la festa 2 dels projectes més importants de la història d’Aloud. D’una banda, Viva Belgrado, que s’atreviran a versionar At the Drive-In!!!, poques dates abans de llançar el seu nou treball que, aquesta vegada, serà autoeditat. I com que a una celebració així no li pot faltar una gran volta (el 2013 van ser The Joe K-Plan), aquesta vegada seran (el:muêso) els qui, després de 7 anys d’absència, pugin a un escenari per delectar-nos amb la seva noise rock salvatge, desbocat i sempre divertit.

El toc internacional el signaran Monkey3, des de Suïssa, un dels millors exponents de l’stoner rock a tot Europa i que estan de gira pel continent amb Toundra.

Tot això, a més, a un preu gairebé ridícul en els temps que corren, 20€ (el 2013 va costar 15€!!!) i sent un esdeveniment, com sempre, autogestionat per Aloud Music. La cita serà el proper dissabte 11 de novembre a la Sala Paral·lel 62.

ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.