Connect with us

Novetats discogràfiques

Los Valientes presenten nou single “Tal i com és”, amb els Power Burkas

Publicat fa

el

Los Valientes publiquen “Tal i com és”, segon avançament del que serà el seu nou treball (un EP que sortirà els propers mesos). “Tal i com és” ja està disponible a totes les plataformes seguint aquest enllaç.

Els de Manresa segueixen fidels al so punk rock que els caracteritza, i per a aquesta ocasió han volgut comptar amb Power Burkas, un dels grups de referència de referència a l’escena punk nacional. Junts reflexionen sobre l’angoixa vital i la pressió social d’haver de mantenir positiu davant un futur problemàtic. Per oblidar o aparcar tot això, cal recórrer a altres formes de desfogar: amistat, pogos i el crit punk d’una generació que se sent perduda és la fórmula particular de la banda per enfrontar-se a l’avorriment social.

De nou ens trobem davant d’una cançó urgent i enèrgica que serveix de catarsi a la frustració a cop de guitarras, amb una lletra irònica i satírica composta íntegrament en català: “No entenc per què et dic pessimista si l’unic que fas és veure la vida tal com és, no entenc per què no et dic realista si l’unic que fas és viure la vida tal com és”.

“Tal i com és” està gravada, produïda i barrejada per Borja Pérez a Cal Pau, i masteritzat per Victor García a Ultramarinos Mastering.

“Tal i com és” es presenta amb un vídeo dirigit per Alex Piquet i produït per Sotaterra Estudi. Gravat com una cinta domèstica, i realçant la felicitat i la naturalitat d’una festa, ha estat barrejat amb fotografies d’una nit amb Power Burkas. Los Valientes s’envolten d’amics i bars de la seva ciutat natal, on han passat grans nits, tal com es plasma en una de les frases claus de la cançó “Després d’un bon anís, no trobaràs ningú tan feliç”.

Foto: Paula Tudela

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.