Connect with us

Novetats discogràfiques

Maragda presenten un primer avançament del seu nou EP

Publicat fa

el

Un any després del llançament del debut discogràfic i just abans del seu primer tour europeu, Maragda van decidir gravar una sessió en directe i així capturar el seu so més directe i la tremenda energia que la banda mostrava en els concerts.

El resultat és un EP en directe compost per 2 nous temes en què el trio català format per Guillem (guitarra, veus), Xavi (bateria, veus) i Marçal (baix, veus) ens mostra dues visions del que ells entenen per psicodèlia. Mentre que a “The Reckless” barregen elements del garatge rock i el heavy psych per explicar la història d’un individu pertorbat que podria ser qualsevol de nosaltres; a “Evil Seed” ens mostren un exercici de neo-psicodèlia amb un riff molt clàssic en què algú es converteix en un arbre mort després de menjar una llavor.

La sessió en directe per a ‘The Reckless / Evil Seed’ es va gravar a Cal Gravat el 6 de novembre de 2022 per Martí i Marc G. (vídeo) i Marçal S. i Joan R. (àudio); comptant amb Marçal Itarte a la barreja i masterització.

Tot i que ja estan disponibles tant un primer avançament com el pre-order, no serà fins al proper 2 de juny que l’EP sortirà editat en format digital i en una edició limitada a 300 vinils de 7 polzades a través de Spinda Records i Nafra Records.

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.