Connect with us

Novetats discogràfiques

Humo Int. ens presenta el debut de Ultramega, la nova sensació sorgida de Barcelona

Publicat fa

el

Ultramega, quant us trobem a faltar abans de saber que existíeu. Que no fa tant que existiu, menys d’un any potser, però han estat llargs els anys de travessia pel desert des dels vostres projectes anteriors i fins que heu arribat a les nostres vides, a mantenir viva la flama de l’esperança. Sí, perquè qui vol viure una vida en què tothom fa el que toca.

Achicharrants, excèntrics, maniacs, Ultramega ens porten 12 minuts d’autèntics antièxits en un debut que ens torna un món en què Arab On Radar, Charles Bronson o Men’s Recovery Project segueixen regnant, i tot està bé de sobte. Ja no cal amagar-se, el nostre dia ha arribat. Renegar és de covards, i l’oblit el recurs de qui no vol avançar.

Sortits d’una ciutat molt poc donada a NO seguir les tendències, potser el més estrambòtic de Ultramega sigui que hagin sortit de Barcelona i no pas d’una vila de províncies a més de 300 km de qualsevol nucli urbà amb seu del Banc d’Espanya. Sí, són una mica arties, però Ultramega parlen de polles i cons, de semen i de novel·les de cavalleries del segle XV, i canten en un bellíssim català prosòdic.

Amb una alineació all-stars, Oriol Roca (Una Bèstia Incontrolable, Barcelona, Glam, etc), Dani Muerte (Una Bèstia Incontrolable, Über, Glam, etc), Denis (Zephyr Lake, etc) i Hug (Egosex, etc), són quatre senyors que ja han vist i viscut i totes aquestes coses. I si alguna cosa podria sembrar una sospita sobre la joventut és la facilitat amb què es berenen noves collites fent el que els dóna la reial santa gana, com a Humo Internacional els agrada.

El debut de “Ultramega” està ja disponible a totes les plataformes, i en una edició limitada en casset per a qui s’espavili. Estaran presentant-lo aquest cap de setmana al Nou Renou a Mallorca, i el dissabte 20 al Gutter Fest, tota la crema.

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.