Connect with us

Novetats discogràfiques

Puput editaran el seu nou disc amb Aloud Music

Publicat fa

el

Estem d’enhorabona. 6 anys després de veure’ls en directe per primera vegada i de quedar enamorats de la seva personalitat, intensitat i univers propi, els camins de Puput i Aloud s’ajuntaran per fi per a l’edició del quart treball de la banda manresana.

Formats per Jordi Portabella (veu, guitarra), Juanjo Muñoz (bateria i cors), Lluis Coll (teclats, sintetitzadors i cors) i Marc Torregrossa (baix), la música de Puput té com a característica principal aquesta reverberació ambiental que crea un món únic , on les lletres i veus de Jordi, els ritmes penetrants i foscos de Juanjo i Marc i els teclats semieclesiàstics de Lluis combinen d’una forma inèdita i sorprenent. A estones crues, a estones ambientals, a estones intenses i sempre coquetejant amb la bellesa i la foscor, els Puput han anat teixint una carrera destacable amb 3 discos, “Puput” (2014), “Upupa Epops” (2015) i Purga (2018, Hidden Track Records), i concerts on han anat sumant a la seva causa una legió fidel de fans.

El seu nou disc tornarà a ser homònim i ha estat enregistrat per Borja Pérez. S’editarà a l’octubre de 2023.

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.