Connect with us

Imperdible

El Dràstik torna i apuja la persiana el 8 de juny

Publicat fa

el

El Dràstik és la seu social de l’associació l’Arcada Koncerts a Granollers. Un espai autogestionat pels més de 1300 socis dels quals disposa l’entitat. El Dràstik portava precintat des del 15 de desembre passat per discrepàncies amb l’Ajuntament de Granollers pel límit acústic i l’aïllament del local. Després d’unes reformes, s’ha pogut complir amb la normativa vigent. Finalment, tornaran a obrir el pròxim dijous 8 de juny.

“Per fi, ja tenim el Dràstik desprecintat!!! Després d’uns mesos tancat per arreglar uns temes amb l’Ajuntament de Granollers, per fi aquest dijous 8 de juny tornem a apujar la persiana. No calen gaires paraules per expressar l’alegria que suposa aquest fet, només dir, que la força de més de 1.300 socis, la paciència i la perseverança, han fet que sigui una realitat” paraules textuals dels responsables de l’Arcada Koncerts i del Dràstik.

“El Dràstik és la seu social de l’Arcada Koncerts, un espai per reunir-nos, xerrar, debatre i organitzar-nos. De moment no es podran fer concerts, tota la música passarà per un limitador connectat amb l’Ajuntament i s’haurà de continuar tenint el respecte cap als veïns igual o més com el que ja teníem abans. Programarem activitats culturals, punxades, projeccions, fires del disc… tot un món que anirem informant al seu moment”.

De moment arranca el 8 de juny amb la projecció d’un documental de del productor de Saragossa Santi Ric, i el divendres 9 de juny amb la música del gran Unclu Garrot.

Imperdible

El Pumarejo, refugi cultural i referència de l’escena alternativa, necessita la teva ajuda

Published

on

By

Com ja sabem tots, estar fora dels marges comercials és molt complicat, estem sols. La indústria i administracions només miren pels seus interessos i només fan que posar pals a ales rodes a projectes autogestionats, independents i brutalment interessants. El Pumarejo és un cas a destacar dins de tota la merda burrocràtica que sotmeten les administracions a col·lectius i associacions amats de la cultura del subsol, la música i el directe. Adjuntem comunicat on queda tot més clar:

Després d’un llarg període de temps lluitant per aconseguir una llicència que semblava inabastable (gairebé 4 anys ja des que vam obrir la nau), podem començar a anunciar que estem entrant al tram final d’aquesta odissea. Com a associació sense ànim de lucre, estem molt orgullosos de la nostra independència i capacitat per resoldre tot el que se’ns ha posat per endavant fins ara.

Tot i això, tot té un cost i en aquest darrer any i mig portem més de 75.000€ invertits en adaptacions necessàries per acabar d’adequar l’espai a les exigències dels poders existents, (teulada nova, banys, portes, ventilació…) el que ha suposat un gran cop econòmic, però també anímic.

A dia d’avui, no estem generant prou diners per cobrir totes les despeses associades amb aquest quest del sant grial administratiu, per la qual cosa no ens queda més opció que anar de nou a vosaltres a través d’aquesta campanya.

Hem decidit apartar-nos del farragós sistema de tiers que adoptem a la nostra darrera campanya, durant la crisi del covid. Aquesta vegada, si decideixes donar, l’únic que et podem prometre és que farem tot el possible per llençar el projecte palant i que tots els donants estaran convidats a una festa especial per celebrar l’obtenció de la llicència amb magnificència.

Amb una mà sobre el cor i l’altra estirada i cap amunt, com de rebre monedes, us convidem a invertir, en la mesura que desitgeu, en el futur del Pumarejo i la seva missió de continuar sent el refugi cultural que tant necessita el ja castigat ecosistema cultural local i intralocal.

Tota ajuda serà eternament agraïda i quedarà tallada sobre el marbre dels pilars que sostenen aquest fràgil temple anomenat cultura lliure. Que no s’enfonsi el vaixell!

Infinites gràcies.

Col·labora >>>> GOFUNDME

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.