Connect with us

Novetats discogràfiques

Medalla ens presenta “Abandonarse a la Tristeza”, tercer single del seu quart disc “Duelo”

Publicat fa

el

“Abandonarse a la Tristeza” és el tercer avançament de “Duelo”, el quart disc del quartet barceloní Medalla, que publicaran el proper 8 de novembre sota el seu propi segell Estudio Mazmorra.

Aquest nou single concentra tots els elements del so i narrativa del proper disc de Medalla: cançons amb un pòsit malenconiós però amb l’èpica i la intensitat emocional i rítmica en primer pla. Pop i foscor, una unió infal·lible que anticipa el que serà el primer disc conceptual de la banda.

El single ve acompanyat d’un videoclip doble (en sumar la instrumental “DERIVA”) i està dirigit per Tiago Almança. La peça combina imatges de la banda en directe amb recursos visuals que reflecteixen les emocions que apareixen al llarg de les cançons de “Duelo”, com són la solitud, la tristesa, l’ansietat o el buit existencial.

L’edició limitada a 500 còpies en vinil negre ja es pot aconseguir a Bandcamp amb la particularitat de tenir dues portades, jugant amb l’analogia entre les paraules dol i dualitat. Dues arts diferents per a un mateix àlbum conceptual.

El disc ha estat produït per Sergio Pérez García (SVPER), productor d’artistes com Dones, Joe Crepúsculo, Baiuca, La Bien Querida i que també ha treballat amb Los Punsetes, Maria Rodés & L’Estrella de David o Lucía Tacchetti.

Sobre ESTUDIO MAZMORRA
Estudio Mazmorra és un segell discogràfic independent focalitzat en la distribució digital. Neix com a iniciativa DIY el 2022 de la mà d’Eric Sueiro, músic i cap pensant darrere de projectes com Medalla o The Saurs.

La raó de ser d’Estudi Mazmorra és donar visibilitat a projectes musicals que se situen als marges de l’escena musical independent, així com aprofundir en les masmorres per descobrir i ajudar en la distribució digital d’artistes emergents de manera justa i transparent.

Sota el seu estendard es troben bandes i artistes com: Medalla, Falç de Metzinera, el diablo de shanghai, Montflorit, Zarza, BASURA, RR, YORCHH, CRUZ, Patricio Cifredo o URPA.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.