Connect with us

Bandes

ROKO BANANA fitxen per Aloud Music

Publicat fa

el

No ha de ser casual que cada molt poc temps una banda de Banyoles ens faci sentir que hi passa alguna cosa. Després d’un periple de recerca intensa d’un so, un llenguatge i un univers propi, Roko Banana han aconseguit trobar-se a “Fins que surti el sol”, el seu nou treball i el primer que editaran amb Aloud Music (co-editat amb Saltamarges) el proper 3 de maig. L’edició serà en vinil (limitada a 200 còpies de color vermell) i digital.

“El Cel” és el primer single d’avançament, que podrem escoltar aquest proper divendres a totes les plataformes. Aquest primer single es presenta amb un videoclip dirigit per Manel Serrat, protagonitzat per Abril Martí i Anna Mendiola, produït per L’Upuntvuit, amb fotografia d’Atzar Vilanova i amb disseny de so de Pau Brugada.

Aquest mateix dia, Roko Banana obriran el concert d’Aiko el Grupo a La2, per al qual pots aconseguir entrades anticipades aquí.

Amb aquest single, Aloud Music comença a treballar en la distribució digital amb La Cúpula Music, després d’abandonar 2 distribuïdores (en només 2 anys) que han estat absorbides per una multinacional, cosa que pels principis morals d’Aloud els impedeixen continuar treballant plegats.

Roko Banana són un trio d’indie-rock de Banyoles formats el 2017 per Mak Dzinovic (guitarra i veu), Àlex Abad (bateria i veu) i Edu Rodríguez (baix i veu).

El seu segon disc, El Veïnat (2021) els va fer merèixer l’atenció de premsa i alguns concursos per la seva barreja entre ràbia i calma melòdica, apostant per una sonoritat agressiva amb estructures encarades al math rock i al punk modern. El 2022, l’EP “Finalment principis” consolida el seu estil propi, que ells mateixos diuen pot ser la banda sonora de la teva decadència.

Si hi ha un punt possible d’unió entre Biffy Clyro, Lysistrata, L’Hereu Escampa i La Paloma, són ells. El que ve és molt seriós, queda dit.

Bandes

Reanimators 666, la nova banda de punk rock sorgida de les cendres dels mítics Re-sonators

Published

on

By

La banda de punk rock Reanimators 666 apareix seguint el llegat dels Re-sonators amb referències com Turbonegro, Supersuckers, Dead Kenedys, Ramones, etc…

Els Reanimators666 és una agrupació que porta més de 10 anys d’experiència en l’escena musical. Compartint escenerai amb mitiques bandes com Supersuckers, Hard-Ons, Michael Graves (Misfits), Burning Heads etc… amb la nova formació reapareixen D.Rockansky (Veu), Frank “Monsterpunk” Reanimator (Guitarra) i Drumstroyer Reanimator (Bateria) amb la incorporació de Adri “Diable” Reanimator (baix) i Cruiser Deivit Reanimator.

El seu estil únic i enèrgic ha captivat a freaks i fanàtics de tot el món, convertint-los en una referència indiscutible del gènere Death-Punk. Des dels seus inicis, la banda ha demostrat la seva passió pel rock’n’roll, combinant melodies frenètiques amb lletres provocatives i plenes d’actitud. El seu so cru i potent ha deixat empremta en cadascun de les seves cançons, convertint-los en una força imparable.

Reanimators 666, és un clar homenatge a una de les bandes més influents del punk rock noruec, Turbonegro. Aquesta elecció no és casual, ja que els integrants de Reanimators 666 han estat fortament influenciats pel so i l’actitud d’aquesta llegendària banda formant part de la Turbojugend Local.

Reanimators 666 ha aconseguit construir una base de fanàtics lleials, els qui segueixen cadascun dels seus moviments amb entusiasme. Els seus concerts són autèntiques festes de death punk, on l’energia es desborda i la connexió amb el públic és palpable.

Propers concerts,
20 Gener > Café del Teatre de Lleida + THE OXYS
17 Febrer > Estraperlo Club + THE LIZARDS + KELOIDROP + CULO CULEBRA

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.