Connect with us

Novetats discogràfiques

ESPERIT! estrena “Estrelles Mishu”, el primer single del nou disc “Cançons”

Publicat fa

el

Esperit! és un dels músics més inclassificables i estimats del panorama musical català. Quan ja han passat cinc anys del seu anterior àlbum, “Ilíada”, Mau Boada anuncia la publicació imminent d’un nou disc que portarà per títol “Cançons”. N’acaba d’estrenar el primer single“Estrelles Mishu”, que ja sona a totes les plataformes. 

El nou àlbum “Cançons” apareixerà a finals de juny en una edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats a mà i signats. Avui s’obre també el pre-order a través de Bankrobber.net.

Involucrat sempre en multitut d’aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, ha publicat fins ara tres discos de llarga durada: “Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i “Ilíada” (2019). El 2024 torna amb el seu nou i quart àlbum “Cançons”.

ESPERIT!
Nou àlbum “Cançons”
Edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats i signats

Nou àlbum “Cançons” numerat i signat > 21€
Nou àlbum “Cançons” numerat i signat + un altre vinil a escollir > 29€
Oferta especial: Discografia completa Esperit! (4 LP) > 39€

PRE-ORDER AQUÍ

Novetats discogràfiques

LÍDIA PUJOL celebra els 20 anys de carrera musical amb un nou disc carregat de crítica i contrastos!

Published

on

By

“Babel: Dels fems i les flors” és el títol del nou disc de Lídia Pujol, que commemora vint anys de trajectòria musical i artística. Aquest àlbum representa un viatge de dues dècades a través de la música, la paraula, la poesia, el compromís social, el pensament crític i l’espiritualitat.

Etimològicament, “Babel” significa balbuceig, expressant la confusió en l’expressió, però també és la banda sonora d’una recerca de significat, una trobada amb la humilitat de l’ignorància, i sobretot, un acte de gratitud per ser part de la vida, la veritat i la bellesa. “Els fems”, la part més fosca i complexa de nosaltres mateixos, i “Les flors”, un missatge esperançador, conscient i transformador.

“Babel: Dels fems i les flors” inclou catorze cançons; algunes reversionades que ja han format part del repertori de Lídia Pujol, mentre que d’altres són composicions completament noves. La producció del disc ha estat realitzada conjuntament per Dani Espasa i Pau Figueres. 

L’enregistrament d’aquest àlbum ha estat possible gràcies al suport de l’ESPAI TER de Torroella de Montgrí, que va atorgar el Premi Espai Ter de Música 2023 en reconeixement a la trajectòria musical de Lídia Pujol. Aquest reconeixement ha possibilitat la creació de “Babel: Dels fems i les flors” (Satélite K 2024), consolidant encara més la trajectòria de la Lídia.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.