Connect with us

Novetats discogràfiques

Diumenge al dematí: un nou canvi de direcció per a KRÖGERS

Publicat fa

el

Aquella situació (o persona) que t’avorreix, t’irrita i et posa nerviós. Krögers li posen nom a l’avorriment a ‘Diumenge al dematí’, un nou senzill que mostra la nova direcció del seu so iniciada en el seu anterior senzill ‘M’encantes gens’.‘Diumenge al dematí’ és aquesta sensació de voler escapar i no poder fer-ho. Potser el teu cos no pot, però sí que pot la teva ment. La teva carn segueix allà baix, escoltant aquelles paraules fútils i incòmodes, mentre la teva ment s’alça, i experimenta l’èxtasi que suposa saber que estàs lluny del teu cos, d’aquell malson. Però de sobte, tornes, comproves que tot segueix igual i “sant tornem-hi”, has après, et tornes a aixecar. Els ritmes i les intencions de la cançó juguen amb aquest contrast d’angoixa i tranquil·litat, de la terra al cel, de la violència al plaer, de l’adrenalina a les endorfines.

El senzill “Diumenge al dematí” se suma a la creixent discografia de Krögers, que van presentar el seu primer EP homònim a la tardor del 2020, seguit per “Ho sento, Noi” el 2022. La banda, formada per Joel (veu principal i guitarra), Arnau (guitarra i veus), Irene (baix i veus) i Albert (bateria i veus), està obrint camí cap al seu proper disc, consolidant el seu lloc a l’escena musical catalana.

Inicialment inspirats per bandes com Arctic Monkeys, Gorillaz i The Strokes, Krögers han evolucionat el seu so, incorporant influències més recents del post-punk de grups com Parquet Courts, Idles i Fontaines DC.

Novetats discogràfiques

“Guard un secret”, nou disc de la banda de manacor NITA

Published

on

By

NITA és una banda de Manacor formada per Natàlia Gómez (guitarra i veu), Marga Gomila (baix i veu), Carlos Gómez (guitarra i veu) i Daniel Gómez (bateria). Practiquen un Rock que va des del Pop, passant per l’Indie-Noise, pel Punk-Rock, pel Math-Rock arribant fins i tot al Metal.

El seu primer LP “Santa Paciència” (Bubota Música, 2023) els ha portat a tocar a llocs com Focus Wales, Mobofest, Festes de Sant Sebastià, Mallorca Live Festival, Sons de Nit, Figa Fest, Fira del Disc etc. Ara han acabat la gravació del seu segon disc “Guard un secret” que veurà la llum a la tardor del 2024. Onze cançons que arriben ven endins.

PRE-ORDER

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.