Connect with us

Novetats discogràfiques

FETUS publicarà l’11 d’octubre el nou disc “Càntir nou fa aigua fresca”

Publicat fa

el

Fetus acaba de descobrir la portada i el títol del nou disc “Càntir nou fa aigua fresca”, que es publicarà el dia 11 d’octubre. El nou àlbum dels empordanesos, produït novament per Joan Colomo i amb art gràfic de Branca Studio, donarà continuïtat als aclamats “Sota, cavall i rei” (2021) i “La Serra dels Perduts” (2022), amb què han estès un pont entre el punk-rock garatger, els sons d’arrel i la cançó de taverna.

Els concerts de presentació tindran lloc el mateix 11 d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, i el 12 de desembre a la Sala Apolo (2) de Barcelona. Les entrades per Barcelona es posaran a la venda el proper dimecres 10 de juliol.

Fetus ha estrenat recentment el primer single d’avançament “Homilies de la costa”, una cançó de l’estiu que seria l’anti-cançó de l’estiu: una crítica a totes les malvestats, animalades i actituds de vergonya aliena que es fan amb l’excusa de la calor i les vacances. Posant l’ull al paisatge que els toca de prop, la Costa Brava, carreguen contra les infraccions urbanístiques, la massificació turística i els esdeveniments adotzenats que ja han deixat de ser excepció per convertir-se en la norma.

Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra elèctrica), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria), acompanyats habitualment per Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (sac de gemecs, whistles), Marta Barbero (violí) i Carles Belda (acordió diatònic).

Novetats discogràfiques

“Milagro”, el nou single de BATTOSAI

Published

on

By

Després d’un primer senzill d’avançament titulat “Estrellas”, que es va estrenar a Solofolar i el 180 Grados de Ràdio 3, els gallecs Battosai continuen presentant el seu segon treball d’estudi, “Lágrimas y Milagros”, de la mà d’un nou avançament, “Milagro”, una tema molt més directe i amb una essència molt 90s que veurà la llum el 6 de setembre.

Es tracta d’un tema en què abordem de les relacions personals que es basen en allò superficial. A nivell musical, vam voler donar-li un toc molt 90s, una cosa senzilla i directa arran d’un bon riff en drop D amb un breakdown de patrons irregulars i una tornada enganxosa.

Després del seu debut homònim, que va sorprendre en colar-se en llistes del millor del 2021, la banda ha anat consolidant la seva presència a l’escena estatal amb al voltant de mig centenar de concerts i una destacada participació a Los Concerts de Ràdio 3.

Amb ‘“Lágrimas y Milagros”, Battosai s’enfronten al desafiament de seguir la seva evolució musical sense perdre la seva essència. Aquest nou treball estarà disponible el 31 d’octubre de nou a través del segell independent Spinda Records i arriba en un moment de transformació per a la banda, enfrontant diversos canvis en la formació i experiències personals a què s’han enfrontat a través de les cançons.

“Lágrimas y Milagros” va ser gravat i barrejat per Santi García a Ultramarinos Costa Brava (amb l´excepció de l´apartat vocal, que el va registrar Iago Lorenzo a La casa de Goyo), i masteritzat per Víctor García a Ultramarinos Mastering.

Fotografia: Yolanda Ataraxia

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.