Connect with us

Novetats discogràfiques

Intensitat i força al nou single dels mallorquins Saïm

Publicat fa

el

Últimament només ens arriben bones notícies des de les Balears. I és que l’escena musical de les illes està en plena efervescència i amb una quantitat de talents que augmenta cada dia. Entre ells, ens trobem a Saïm que, després del fascinant disc “Accidents” (2015), el seu primer disc, ara tornen amb “Fràgil”, un segon llarg que es converteix en una trepidant col·lecció d’himnes punk-rock que no tenen por a sonar íntims.

“Intempèrie” és el primer single amb el qual la banda comença a presentar aquest nou disc. És un cant positiu davant la solitud, un gran homenatge a l’aixecar-se i tornar a caminar. Com si visquéssim a la intempèrie, no tenim res a perdre, perquè en realitat no tenim res.

El passat 11 de desembre es va publicar el primer avançament del seu nou disc “Fràgil” que sortirà a principis de febrer de 2021. El vinil serà editat conjuntament entre Bubota, Saltamarges i Bcore. El disc ha estat produït, mesclat i masteritzat pels germans Santi i Víctor García. Va ser gravat als Ultramarinos Costa Brava per Borja Pérez i a Favela també pel màster Michael Mesquida.

Imatge x Joan Rosselló

Novetats discogràfiques

CHAQUETA DE CHÁNDAL estrenen el nou single “Declaración Universal de unos Desechos Humanos”

Published

on

By

CHAQUETA DE CHÁNDAL surten de la letargia amb una carta d’amor cap a la fauna d’aquest món. La literal. Amb la figurada se segueixen ficant, és clar. Una cançó senzilla i directa, melòdica, encomanadissa, que s’eleva i ens sobrevola però amb cert punt de perill, com tota au rapinyaire. Un altre còndor més al seu repertori. O un altre aufrany, més aviat.
 
Gravada i produïda per Joan Colomo“Declaración Universal De Unos Desechos Humanos” és la primera pista que que ens arriba del nou àlbum de Chaqueta de Chándal, encara sense títol i previst per la tardor. Serà la continuació dels càlidament ponderats Gimnasia menor (2019) i Futuro, tú antes molabas (2022).
 
El nou single i altres cançons inèdites es presenten en directe aquest divendres 11 de maig al Café La Palma de Madrid, dins la programació de Sound Isidro, i el 25 del mateix mes al festival Som del Montseny, a Santa Maria de Palautordera
 
Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni(veu i guitarra) i Alfonso Méndez (bateria i cors).

Propers concerts
11/5 Madrid / Sound Isidro / Café La Palma
25/5 Santa Maria de Palautordera / Som Del Montseny

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.