Connect with us

Novetats discogràfiques

S’obre el pre-order pel nou single dels Brigthon 64

Publicat fa

el

Com ha succeït amb tantes altres bandes, la pandèmia i les restriccions consegüents han apartat a Brighton 64 de la seva principal raó de ser, el contacte directe amb els seguidors. Obligats a cancel·lar una gran quantitat d’actuacions en directe, deixant a mitges la gira de presentació del disc “Como debe ser”, tampoc han volgut participar en les iniciatives de concerts en streaming que han sorgit en aquests temps tan estranys. “No ens motivava fer-ho” comenten des de la banda.

“Per aquesta raó, la sortida d’un nou single és per a nosaltres una manera de reprendre la relació amb el públic i, de passada, reflectir la nostra postura crítica davant moltes de les mesures que es van prendre, sobretot a del principi, en relació a la pandèmia”.

D’això tracta la cançó “En el país de Mortadelo y Filemón”, que ocupa la cara A i que va ser gravada aquesta tardor a l’estudi La Casa Esquerra. “Esperem que gaudiu a el màxim del nou tema. Als membres de la banda ens sembla com un altre –clàssic imperible– que caldrà afegir per força al repertori”. “Debo marchar”, a la cara B, és un potent tema que va quedar fora de l’àlbum anterior per falta d’espai i que han volgut recuperar en aquesta ocasió.

BCore Disc s’encarrega de l’edició limitada de 300 còpies en vinil. Portada realitzada a dues tintes a L’Automàtica amb manipulat “handmade”. Podeu adquirir el single al següent enllaç.

Mirant als inicis, Brighton 64 es van formar a Barcelona durant la tardor de 1981, quan dos germans adolescents, Albert i Ricky Gil, molt influïts per l’escena mod britànica que començaven a descobrir a través de discos i pel·lícules, van decidir unir forces amb diversos companys d’estudis i van començar a assajar versions dels Who, Jam, Kinks i Chuck Berry. Adoptats ràpidament pels entusiastes i nombrosos mods barcelonins, comencen a tocar per sales de la ciutat com el Bar Boira i el Salón Cibeles.

Novetats discogràfiques

CHAQUETA DE CHÁNDAL estrenen el nou single “Declaración Universal de unos Desechos Humanos”

Published

on

By

CHAQUETA DE CHÁNDAL surten de la letargia amb una carta d’amor cap a la fauna d’aquest món. La literal. Amb la figurada se segueixen ficant, és clar. Una cançó senzilla i directa, melòdica, encomanadissa, que s’eleva i ens sobrevola però amb cert punt de perill, com tota au rapinyaire. Un altre còndor més al seu repertori. O un altre aufrany, més aviat.
 
Gravada i produïda per Joan Colomo“Declaración Universal De Unos Desechos Humanos” és la primera pista que que ens arriba del nou àlbum de Chaqueta de Chándal, encara sense títol i previst per la tardor. Serà la continuació dels càlidament ponderats Gimnasia menor (2019) i Futuro, tú antes molabas (2022).
 
El nou single i altres cançons inèdites es presenten en directe aquest divendres 11 de maig al Café La Palma de Madrid, dins la programació de Sound Isidro, i el 25 del mateix mes al festival Som del Montseny, a Santa Maria de Palautordera
 
Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni(veu i guitarra) i Alfonso Méndez (bateria i cors).

Propers concerts
11/5 Madrid / Sound Isidro / Café La Palma
25/5 Santa Maria de Palautordera / Som Del Montseny

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.