Connect with us

Novetats discogràfiques

La banda de “post” CON4 – Caja de Ordenación nº4 – ens presenta el seu nou disc “Terra Negra”

Publicat fa

el

Caja de Ordenación nº4, el duet establert a la comarca catalana de La Selva (entre Barcelona i Girona) acaben de treure el seu segon disc, després del seu primer treball al 2018. Han calgut moltes gires, molts concerts, molta carretera, unes quantes sessions d’enregistrament i molts dies per posar-ho tot en ordre i plasmar el que ha acabat sent “Terra Negra”.

Onze cançons que van des del preciosisme recitat “Prefiero la Distancia”, “Els Ulls Ferotges”, “Incertesa” pasant pel noventeo ruidos de voltes impars “Part”, “No Plou Prou”, “Supernova”, fins el pop de tornades “Tu primo es un brimo” i “Truc”. S’atreveixen fins i tot amb sons que els són més allunyats, com pugui ser el hip-hop proper a l’industrial amb “Encaixar”. El disc es tana amb una versión-homenaje a la desapareguda banda Capaje “Inagotable Suministro”.

Les cançons de nou parlen de la vida terrenal (Montgròs o la Terra Negra són paratges propers) o de la mort, de les relacions humanes i la convivència política.

L’edició del disc vindrà acompanyada d’una gira al Febrer per Espanya al costat de la banda berlinesa Nunofyrbeeswax que comprèn les dates següents, així com la reedició del seu primer disc “Montgròs”.

Gira,
Divendres 18 – L’Astilla, L’Hospitalet de Llobregat
Dissabte 19 – El Llimac Elèctric, Lleida
Diumenge 20 – Plug in the Gear, Benicarló
Dilluns 21 – Valencia TBC
Dimarts 22 – La Mistelera, La Xara/Dènia
Dimecres 23 – Lemon Rock, Granada
Dijous 24 – Las Vegas, Málaga
Divendres 25 – El Tugurio, Córdoba
Dissabte 26 – Sala Hollander, Sevilla
Diumenge 27 – Rock Palace, Madrid

“Terra Negra” va ser gravat, barrejat i masteritzat per Milo Gomberoff als Estudis Hukot, excepte “Truc” i “Part”, gravades i barrejades per Dadavid a la seu de SubPost, i “Encaixar”, gravada a SubPost i barrejada i produïda per Iker Ormazábal (IOM) a Londres.
Tot el procés va del 2019 al 2022.
Edita SubPost en una edició limitada a 100 còpies en casset.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.