Connect with us

Novetats discogràfiques

julia amor torna amb “heridas”, el seu primer single a les files de Primavera Labels

Publicat fa

el

julia amor és ja un secret de domini públic, una joia pop que en plena pandèmia, va llançar les seves primeres cançons davant la necessitat de parlar de les emocions sense prejudicis i de trencar una llança a favor de la sensibilitat com una arma de transformació molt poderosa.

L’abril del 2022 va llançar “super extraño”, un single amb què s’endinsava en la foscor pop i que ens va deixar amb ganes de molt més. S’ha acabat l’espera per fi. Sempre de la mà de Chri Blau, torna ara amb més potència que mai i començant una nova etapa dins de Primavera Labels.

Les ferides arriben de forma inesperada i s’hi queden, en un racó del cos i del cap. En un intent d’enlairar-se’n i de deixar pas només a la llum, julia amor se sincera sobre els bucles que li impedeixen veure la bellesa i la simplicitat. Sempre abraçant la tristesa però obrint també una petita porta a l’optimisme, és capaç, una vegada més, fer-nos ballar al ritme de les nostres inseguretats i marcar-nos el camí a la llum enmig de la foscor.

Amb una combinació perfecta de guitarres, sintetitzadors i caixes de ritmes que la situen entre el synth i el dream pop, aquesta andorrana establerta a Barcelona deixa clar així que es mou amb comoditat en un pop de contrastos on melodies plenes de llum s’entrellacen amb lletres que aprofundeixen en les nostres pors més profundes, sent capaç de fer-nos ballar i celebrar mentre ens enfrontem a allò que ens fa més vulnerables.

La cançó ve acompanyada d’un videoclip ideat per Marc Luguera i Eva González. En una llar plena de fantasia i foscor, la julia espera, avorrida i malenconiósa, l’arribada d’alguna cosa que la separi de la realitat. Mentrestant, passa les hores vivint al cap i repassant en bucle les ferides sense parar.

Novetats discogràfiques

CHAQUETA DE CHÁNDAL estrenen el nou single “Declaración Universal de unos Desechos Humanos”

Published

on

By

CHAQUETA DE CHÁNDAL surten de la letargia amb una carta d’amor cap a la fauna d’aquest món. La literal. Amb la figurada se segueixen ficant, és clar. Una cançó senzilla i directa, melòdica, encomanadissa, que s’eleva i ens sobrevola però amb cert punt de perill, com tota au rapinyaire. Un altre còndor més al seu repertori. O un altre aufrany, més aviat.
 
Gravada i produïda per Joan Colomo“Declaración Universal De Unos Desechos Humanos” és la primera pista que que ens arriba del nou àlbum de Chaqueta de Chándal, encara sense títol i previst per la tardor. Serà la continuació dels càlidament ponderats Gimnasia menor (2019) i Futuro, tú antes molabas (2022).
 
El nou single i altres cançons inèdites es presenten en directe aquest divendres 11 de maig al Café La Palma de Madrid, dins la programació de Sound Isidro, i el 25 del mateix mes al festival Som del Montseny, a Santa Maria de Palautordera
 
Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni(veu i guitarra) i Alfonso Méndez (bateria i cors).

Propers concerts
11/5 Madrid / Sound Isidro / Café La Palma
25/5 Santa Maria de Palautordera / Som Del Montseny

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.