Connect with us

Bolos

La banda australiana de rock alternatiu Bad//Dreems, de gira aquest setembre

Publicat fa

el

La gira espanyola dels australians Bad/Dreems arrenca la setmana que ve. Amb ella, presentaran el seu nou disc “Hoo Ha!”. Bad//Dreems vindran consagrats com una de les formacions més respectables dins de l’escena rock alternatiu/punk del seu continent, ja que fins i tot han estat els artistes convidats pels Pavement en diverses dates de la seva gira.

A la peninsula, faran parada a quatre ciutats: SANT SEBASTIÀ (02/09, Dabadaba), MADRID (03/09, Funhouse), BARCELONA (04/09, Paral.lel 62), VALÈNCIA (05/09, Loco Club). Sens dubte dates imperdibles on gaudir d’un directe demolidor, obligatòries per a qualsevol amant del rock alternatiu.

Bad//Dreems són un grup de rock australià d’Adelaida, Austràlia. La banda està format per Ben Marwe (veu principal, guitarra acústica), Alex Cameron (guitarra principal, cors), Alistair Wells (guitarra rítmica, cors) i Miles Wilson (bateria). El 2011 es van ajuntar per compondre les seves primeres cançons, però no va ser fins al 2013 que van llançar el seu àlbum debut.

Fins ara han publicat quatre àlbums d’estudi, i han actuat juntament amb bandes de la talla de Midnight Oil, DMA’s, The Scientists i The Chats.

El seu nou disc, “Hoo Ha!”, és un disc necessari a la música rock alternativa, obligatori de viure i d’escoltar per a qualsevol amant del rock, que els ha posat al punt de mira dels principals mitjans musicals autralians.

Bolos

BETANIA LÓPEZ de gira per presentar-nos el seu darrer disc “Corriente Fluvial”

Published

on

By

Betania López, és una cantant xilena, de rítmes llatins barrejats amb sonoritats jamaiquines i carnavalesques, amb tints electrònics derivats del Dub. Betania és considerada una influència en el entorn Ska, Reggae mundial de lletres quotidianes, retraten l’actual viure des d’una mirada feminista, en una veritable festa que no deixarà ningú sense ballar.

Precoçment es va iniciar dins de l’entorn nacional del reggae i ska. Anys de residència a Texas i Florida la van acostar a la música caribenya i afroamericana, i aquesta va ser la barreja que va decidir buscar a la seva vocació com a cantant. La seva música combina elements de reggae, ska, rocksteady i hip-hop, i ha anat incorporant amb el temps un focus de creixent inquietud social, connectada a les lluita del seu temps, com ho demostren els singles postesclat social “Santa capucha” i “Censura”.

Betania López compta amb dos LP editats, diversos singles i un sense nombre de col·laboracions. Al 2010 edita “En las calleses de mi tierra”, fent els seus primers passos a la música editant aquest Ep de 3 temes. Al 2014 edita “La última carta” l’àlbum debut. Aquest disc conté els híts que la va fer coneguda al cercle mundial com “Siempre en vano fue” i “Piropero” entre d’altres. Al 2018 publica el seu segon treball “Amor Perverso y Dub”, un disc experimental lligat al Dub Jamaica i els seus derivats. En aquest disc Betània aconsegueix una millor sonoritat al treballar amb el productor Cristóbal Pera Prezz. D’aquest àlbum emergeix el hit “No es tu rocksteady”. Finalment, al 2023 publica el seu tercer i darrer disc “Corrriente Fluvial”, un treball que compta amb vuit cançons, que van de l’Indie Reggae al Pop orquestral, passant pel Mambo, Ska, Cumbia i Dub. Treballat amb diferents productors entre ells Esteban Descalzo de Argentina i René Calderón. Gravat entre Xile i Argentina, compta amb la participació de músics dels Auténticos Decadentes, Los Cafrés, Dread Mar-I i una col·laboració amb la banda Anarkia Tropikal.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.