Connect with us

Festival

Aloud Music celebra els 20 anys amb un cartell de luxe

Publicat fa

el

“Fa 10 anys vam decidir ajuntar alguns grups que ens agradaven per celebrar que complíem 10 anys. Va ser la versió rock de la festa d’aniversari que se’n va de les mans. D’allò va néixer un festival anomenat AMFest i ja aleshores, Toundra i Lisabö van encapçalar la història per a fortuna dels més de 1000 assistents que van omplir completament la Sala Apolo” ens comenta Sergio Picón, responsable d’Aloud Music.

Mentre l’AMFest creixia per la seva banda, Aloud Music va seguir endavant editant bona música, organitzant concerts, treballant amb projectes sempre difícils de classificar i amb directes incontestables. I així, amb una pandèmia pel mig, van arribar al 20è aniversari i van decidir, és clar, que tocava tornar a celebrar.

Repetir el cartell del 2013 era gairebé una obsessió i hi seran de nou 2 de les bandes més importants de la història de la música rock alternativa feta en aquest país. Som afortunats! Toundra & Mano Brabo (Premi Pulitzer de fotografia, precisament de l’any 2013) presentaran el seu projecte conjunt “Ukraína”, en un espectacle audiovisual que es podrà veure a Barcelona per primera i darrera vegada. Lisabö, per la seva banda, ressorgeixen per a l’ocasió i repassaran la seva trajectòria al seu hàbitat natural, el directe. Només hi ha banda que ens emocioni més que ells.

S’uneixen per a la festa 2 dels projectes més importants de la història d’Aloud. D’una banda, Viva Belgrado, que s’atreviran a versionar At the Drive-In!!!, poques dates abans de llançar el seu nou treball que, aquesta vegada, serà autoeditat. I com que a una celebració així no li pot faltar una gran volta (el 2013 van ser The Joe K-Plan), aquesta vegada seran (el:muêso) els qui, després de 7 anys d’absència, pugin a un escenari per delectar-nos amb la seva noise rock salvatge, desbocat i sempre divertit.

El toc internacional el signaran Monkey3, des de Suïssa, un dels millors exponents de l’stoner rock a tot Europa i que estan de gira pel continent amb Toundra.

Tot això, a més, a un preu gairebé ridícul en els temps que corren, 20€ (el 2013 va costar 15€!!!) i sent un esdeveniment, com sempre, autogestionat per Aloud Music. La cita serà el proper dissabte 11 de novembre a la Sala Paral·lel 62.

ENTRADES

Festival

Festival LAVS: Explorant la connexió entre l’art, les noves tecnologies i l’experimentació sonora

Published

on

By

Del 10 al 19 de maig, la presó de Mataró acollirà el Festival LAVS (Laboratori d’Art Visual i Sonor), una experiència immersiva que investiga les relacions entre l’art, les noves tecnologies i la música experimental.

El programa d’aquest any ofereix una àmplia gamma d’activitats per a tots els públics. Des de projeccions cinematogràfiques com la pel·lícula “Itu Ninu” a càrrec de Panòptic, fins a concerts de música electrònica amb artistes com Dj Cyberia, Hari Hari, NZ9, entre d’altres, els assistents experimentaran un viatge multisensorial al món de l’art i la creativitat.

Destaquen també altres esdeveniments com la xerrada sobre Visual Novel, una forma de ficció semi-interactiva digital que combina elements narratius amb recursos visuals i auditius, i la mostra de videojocs dissenyats pels alumnes del TecnoCampus Mataró.

Amb exposicions curades per NAB3 i actuacions en viu de Skelem, thëm, Blapo i molts més, el Festival LAVS promet ser una oportunitat única per explorar les fronteres de l’art contemporani i la música experimental.

LAVS és possible gràcies al suport de Cultura Mataró, M|A|C, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Tecnocampus, Casa de la Música, Hotel Atenea, VRNG, Panòptic, Aiguamoll Música, Kumbutxa i FUCM.

Per a més informació sobre el festival i les activitats, visiteu lavs.cat

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.