Connect with us

Novetats discogràfiques

Maria Jaume publicarà nou disc el 2024 i anuncia les primeres dates de la gira

Publicat fa

el

Maria Jaume publicarà el seu nou i tercer àlbum el març de 2024, i anuncia les primeres dates en concert. La gira de presentació arrencarà el 22 de març a l’Auditori de Girona. El 10 d’abril tindrà lloc la presentació oficial a Barcelona, a la sala Apolo [2], i la darrera setmana de maig aterrarà al Parc del Fòrum dins el Primavera Sound. Les entrades ja estan a la venda.

La mallorquina acaba de publicar “Xin xin i bye bye”, un tema que confirma la seva translació a un pop cada vegada més electrònic, més ballable, més vital, on aquella malenconia conviu amb unes capes d’ironia i despreocupació molt adients. Aquest single a arribat en un moment dolç, amb les expectatives altes després de l’estratosfèrica acollida de l’anterior “Ressaca a sa platja”, que ja acumula més de 300.000 reproduccions a Spotify.

Maria Jaume és un dels talents emergents clau en la nostra escena musical recent. Nascuda a Mallorca i establerta a Barcelona, ha estès un pont entre les grans cantautores de l’indie i l’escena mediterrània amb els seus àlbums “Fins a maig no revisc” (2020) i “Voltes i voltes” (2022), que li han obert les portes dels principals festivals del país. Al llarg de 2023 s’ha concentrat a avançar nova música en format de single digital, amb els llançaments de “Lo Que Romp Es Coret”“Ressaca a sa platja” “Xin xin i bye bye”.

Novetats discogràfiques

ARRRGO treu “Mare”, el seu nou LP de posthardcore i postpunk

Published

on

By

ARRRGO, Aquest trio amb base a Barcelona, format per Antonio Iannola (Common Deflection Problems, Human Feather Records), Milo Gomberoff (Familea Miranda, Els Insurgents, Marcians a la City, Bomba Formatge) i Enric Ponsa (Tilde, Ovo, Tercer Semestre, Bilgraski), ja reconeguts als escenaris de la música alternativa, han captivat encara més l’escena musical amb el seu enfocament únic del posthardcore i el postpunk.

“Mare” és una col·lecció de nou pistes que exploren les profunditats emocionals i sonores del gènere. Amb lletres en italià i seccions rítmiques intenses, l’àlbum ofereix una experiència autèntica i poderosa per a aquells que busquen més que melodies convencionals. El so natural de la producció fa que l’àlbum soni pur i brutal, submergint l’oient en una experiència inoblidable, amb el seu estil inconfusible, que ha estat comparat amb la intensitat de Shipping News, l’audàcia de Cherubs, la innovació de Big’n , la cruesa de Shellac, el virtuosisme de Dazzling Killmen, l’energia de Melvins i la profunditat de Massimo Volume.

“Aquest àlbum és més que música; és una expressió genuïna de la passió i l’art en la forma més pura i brutal. – ARRRGO”


“Mare” compta amb la col·laboració especial del trompetista Sebastián “Zorro” Cabezas, membre de Chico Trujillo i Kaldo, entre d’altres.

L’edició d’aquest LP ha estat possible gràcies a les col·laboracions de segells independents com Sonatine Produzioni, Vollmer Industries, Hukot Disk, Plug in the Gear, Intrepido Discos y Bar Marfil Records, així com un disseny gràfic distintiu d’Irkus M. Zeberio.

Gravat, barrejat i masteritzat per Milo Gomberoff a l’Estudi Hukot de Barcelona i es pot obtenir directament des de Botiga Hukot.
Fotografia a càrrec de Foto Zama.

Dediquem aquest llançament especialment a Steve (Albini), que fos un suport constant als inicis de l’Estudi Hukot i una font d’inspiració.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.