Connect with us

Novetats discogràfiques

“Contra toda autoridad”, nou disc de Balcanes, electrònica i postpunk des d’Astúries

Publicat fa

el

Balcanes presenten una nova referència, la setena (segons Discogs, però tot depèn de la font) en els 13 anys de carrera. “Contra toda autoridad” és un EP amb tres pistes, premsat en vinil de 12″ a 45rmp en una edició limitada de 200 còpies, i amb un gravat a l’ácido per la cara B. Balcanes en aquest àlbum deixen de banda les seves pulsions rock , component temes a les arestes de la música electrònica, el drone i el soroll, sense abandonar del tot el format cançó, aprofundint en un dels seus múltiples registres.

La fluctuant formació de Balcanes en aquesta ocasió ha comptat, a més de Raúl i Pablo, amb Daniel Vicente, jove outsider local resident a El Entrego que actua en solitari sota el nom de Kanae. El disc ha estat barrejat, produït i masteritzat per Guillermo Rojo, de Somos La Herencia. El vinil ja està disponible en prevenda a la web de Humo Internacional.

Post punk violent des de les entranyes del que anuncia el desastre amb la ironia dels que es van fer forts en la derrota. Fúria entre rialles, hardcore punk, drone, electrònica ruïnosa, black metall i desvaris que els porten de l’ambient a la baladita crooner. Tot i sempre, mantenint a dalt el triomf de sonar a si mateixos, fora de l’abast de modes i convencionalismes, demostrant que es pot fer rock, mirant per descomptat al passat, però fent-ho sense complexos, sense nostàlgies i construint un pont cap al present.

Novetats discogràfiques

CHAQUETA DE CHÁNDAL estrenen el nou single “Declaración Universal de unos Desechos Humanos”

Published

on

By

CHAQUETA DE CHÁNDAL surten de la letargia amb una carta d’amor cap a la fauna d’aquest món. La literal. Amb la figurada se segueixen ficant, és clar. Una cançó senzilla i directa, melòdica, encomanadissa, que s’eleva i ens sobrevola però amb cert punt de perill, com tota au rapinyaire. Un altre còndor més al seu repertori. O un altre aufrany, més aviat.
 
Gravada i produïda per Joan Colomo“Declaración Universal De Unos Desechos Humanos” és la primera pista que que ens arriba del nou àlbum de Chaqueta de Chándal, encara sense títol i previst per la tardor. Serà la continuació dels càlidament ponderats Gimnasia menor (2019) i Futuro, tú antes molabas (2022).
 
El nou single i altres cançons inèdites es presenten en directe aquest divendres 11 de maig al Café La Palma de Madrid, dins la programació de Sound Isidro, i el 25 del mateix mes al festival Som del Montseny, a Santa Maria de Palautordera
 
Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni(veu i guitarra) i Alfonso Méndez (bateria i cors).

Propers concerts
11/5 Madrid / Sound Isidro / Café La Palma
25/5 Santa Maria de Palautordera / Som Del Montseny

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.