Connect with us

Novetats discogràfiques

WOLFWOLF, els llops suïssos s’expandeixen cap a la New Wave 80s a “Twenty One”, el seu nou single

Publicat fa

el

WolfWolf són Mr. Wolf i Mr. Wolf: un duet de bateria i guitarra que interpreten el seu estil únic de garatge punk blues trash. Després d’una gira pel Japó el 2012 van llançar el seu àlbum debut “Homo Homini Lupus” a través de Lux Noise Records el 2014. El 2017 van llançar el segon àlbum “The Cryptid Zoo” amb l’èxit underground “The Blind Butcher”. Després de gires pel Japó, Espanya, Àustria, República Txeca, Alemanya, Suïssa i Itàlia, el 2018 WolfWolf van ser convidats a tocar a l’infame Azkena Rock Festival de Vitòria-Gasteiz juntament amb bandes com Joan Jett & The Blackhearts, Turbonegro o Gluecifer. El seu aclamat tercer àlbum, “Metamorphosis”, amb la participació de Dieter Meier de Yello, els va fer ser reconeguts més enllà de l’escena garatge punk.

Després del single “The Falcon”, primer avançament del que serà el seu quart àlbum, el duet suís de trash & blues WolfWolf torna a la carretera amb “Twenty One”, el seu nou single; La cançó és una oda a la joventut ia la missió dels joves: que gaudeixin de la vida i ballin tota la nit mentre puguin.

En temps de la pandèmia, WolfWolf van començar a experimentar amb teclats i samples per mantenir-se ocupats. El resultat va ser “Twenty One”, una cançó que expandeix els límits familiars de la banda cap a la nova onada dels anys 80. Tot i això, l’aspecte de garatge punk segueix present. La nova història romàntica d’una parella jove també es podria ubicar als anys 80, potser a West-Berlín oa la crua vida industrial de la postguerra a Manchester.

Novetats discogràfiques

CHAQUETA DE CHÁNDAL estrenen el nou single “Declaración Universal de unos Desechos Humanos”

Published

on

By

CHAQUETA DE CHÁNDAL surten de la letargia amb una carta d’amor cap a la fauna d’aquest món. La literal. Amb la figurada se segueixen ficant, és clar. Una cançó senzilla i directa, melòdica, encomanadissa, que s’eleva i ens sobrevola però amb cert punt de perill, com tota au rapinyaire. Un altre còndor més al seu repertori. O un altre aufrany, més aviat.
 
Gravada i produïda per Joan Colomo“Declaración Universal De Unos Desechos Humanos” és la primera pista que que ens arriba del nou àlbum de Chaqueta de Chándal, encara sense títol i previst per la tardor. Serà la continuació dels càlidament ponderats Gimnasia menor (2019) i Futuro, tú antes molabas (2022).
 
El nou single i altres cançons inèdites es presenten en directe aquest divendres 11 de maig al Café La Palma de Madrid, dins la programació de Sound Isidro, i el 25 del mateix mes al festival Som del Montseny, a Santa Maria de Palautordera
 
Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni(veu i guitarra) i Alfonso Méndez (bateria i cors).

Propers concerts
11/5 Madrid / Sound Isidro / Café La Palma
25/5 Santa Maria de Palautordera / Som Del Montseny

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.