Connect with us

Novetats discogràfiques

PALMERAS NEGRAS editen el seu primer disc amb Aloud Music

Publicat fa

el

El primer disc de PALMERAS NEGRAS, un quintet d’Almeria que sorprèn per la seva joventut i per unes idees musicals que enllacen de manera encertada amb una tradició de bandes que han estat la banda sonora de la nostra vida. Ecos a Godspeed You! Black Emperor, Migala, Low, Deafheaven, Manta Ray o el catàleg d’Aquarel·la Discos, tot plegat passat per uns filtres personals, autèntics i fàcilment reconeixibles.

Lletres profundes, enfonsades a la barreja, d’aquelles que obliguen l’oient a buscar i escoltar amb atenció. Dinàmiques extraordinàries, del xiuxiueig al crit sense por i sense demanar perdó. PALMERAS NEGRAS s’escriu en minúscula i s’imprimeix als solcs més profunds de la nostra ànima.

Edició limitada a 200 còpies, coeditat entre Aloud Music i Synth Vicious.
PRE-ORDER

Novetats discogràfiques

“Guard un secret”, nou disc de la banda de manacor NITA

Published

on

By

NITA és una banda de Manacor formada per Natàlia Gómez (guitarra i veu), Marga Gomila (baix i veu), Carlos Gómez (guitarra i veu) i Daniel Gómez (bateria). Practiquen un Rock que va des del Pop, passant per l’Indie-Noise, pel Punk-Rock, pel Math-Rock arribant fins i tot al Metal.

El seu primer LP “Santa Paciència” (Bubota Música, 2023) els ha portat a tocar a llocs com Focus Wales, Mobofest, Festes de Sant Sebastià, Mallorca Live Festival, Sons de Nit, Figa Fest, Fira del Disc etc. Ara han acabat la gravació del seu segon disc “Guard un secret” que veurà la llum a la tardor del 2024. Onze cançons que arriben ven endins.

PRE-ORDER

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.