Connect with us

Novetats discogràfiques

AZUCELESTE ens presenten el single “Kamikaze”

Publicat fa

el

Torna AZUCELESTE amb “Kamikaze”, segon avançament del seu disc debut que veurà la llum a la Tardor de 2024 a través del segell barcelonés FOHEN Records.

Nascuts d’una trobada casual, aquest projecte és el desenllaç d’una llarga recerca artística que ja des de feia molt de temps compartien sense saber-ho, Matteo Sibille i Cote Fournier.

Aquest nou duet establert a Barcelona fon aquests dos artistes, barrejant i passant per diferents tons per crear un color. Senzilles històries de vida narrades a l’estil Folk superposades a capes complexes, textures electròniques i experimentals.

Novetats discogràfiques

“Milagro”, el nou single de BATTOSAI

Published

on

By

Després d’un primer senzill d’avançament titulat “Estrellas”, que es va estrenar a Solofolar i el 180 Grados de Ràdio 3, els gallecs Battosai continuen presentant el seu segon treball d’estudi, “Lágrimas y Milagros”, de la mà d’un nou avançament, “Milagro”, una tema molt més directe i amb una essència molt 90s que veurà la llum el 6 de setembre.

Es tracta d’un tema en què abordem de les relacions personals que es basen en allò superficial. A nivell musical, vam voler donar-li un toc molt 90s, una cosa senzilla i directa arran d’un bon riff en drop D amb un breakdown de patrons irregulars i una tornada enganxosa.

Després del seu debut homònim, que va sorprendre en colar-se en llistes del millor del 2021, la banda ha anat consolidant la seva presència a l’escena estatal amb al voltant de mig centenar de concerts i una destacada participació a Los Concerts de Ràdio 3.

Amb ‘“Lágrimas y Milagros”, Battosai s’enfronten al desafiament de seguir la seva evolució musical sense perdre la seva essència. Aquest nou treball estarà disponible el 31 d’octubre de nou a través del segell independent Spinda Records i arriba en un moment de transformació per a la banda, enfrontant diversos canvis en la formació i experiències personals a què s’han enfrontat a través de les cançons.

“Lágrimas y Milagros” va ser gravat i barrejat per Santi García a Ultramarinos Costa Brava (amb l´excepció de l´apartat vocal, que el va registrar Iago Lorenzo a La casa de Goyo), i masteritzat per Víctor García a Ultramarinos Mastering.

Fotografia: Yolanda Ataraxia

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.