Connect with us

Bandes

gavina.mp3, la nova sensació del pop electrònic català s’incorpora a la plantilla de Live in Dallas

Publicat fa

el

gavina.mp3 és el projecte musical de Max Codinach, poeta barceloní nascut el 1999. Després de diverses publicacions i actuacions que ja integraven poesia i sons experimentals, va decidir llançar-se amb aquest projecte que fusiona la sensibilitat lírica fruit del seu background com a poeta amb sonoritats post-pop i electròniques.

Posteriorment a la publicació de diversos singles durant 2023 i 2024, la passada primavera irromp amb foça l’àlbum “MOLTS OSSOS, MOLTS ESTELS”, un viatge melòdic i suggeridor a través de la mort i de la pèrdua que compta amb produccions de Pau Esteve (La Ludwig Band, Locus Estudio), marc_io (Dan Peralbo i el Comboi, LISASINSON, Junco y Mimbre) i Joana Subirats (Al·lèrgiques al Pol·len). Al repertori de gavina.mp3 també s’hi sumen col·laboracions amb Irieix i mateusegarra.

Les seves influències artístiques van des de Pepe Sales a Jonathan Leandoer, passant per una sèrie d’artistes com Björk, Calcutta o Brian Eno. Gavina.mp3 estrenerà el seu recorregut en directe aquest estiu amb una selecció al Sona9, el sold out a l’Heliogàbal i l’actuació al Festival Eufònic.

En directe,
18 de juny – Barcelona, Sona9
4 de juliol – Barcelona, Heliogàbal
14 de juliol – Poblenou del Delta, Festival Eufònic

Bandes

Jero Romero ja és part del catàleg d’artistes de Panda Group

Published

on

By

Jero Romero formarà part del catàleg d’artistes de Panda Group. En aquesta tasca els acompanyaran els/les amics/gues d’Ayuken MP.

Jero és un dels músics més inspirats i personals de la música espanyola. El cantant i compositor té una reeixida carrera en solitari després de liderar els mítics The Sunday Drivers. Des de mitjans del 2023, està immers en una gira amb una potent banda –que compagina també amb un format acústic–, en recintes i ciutats elegits amb cura. Els seus seguidors li són incondicionalment fidels i els directes deixen empremta.

Després de finalitzar la seva etapa amb els mítics The Sunday Drivers, “Cabeza de León” (2012) va ser el seu primer treball en solitari, en què canta per primera vegada en espanyol. El disc va ser fruit d’una resposta massiva a un projecte de micromecenatge quan aquest sistema gairebé no era conegut.

Així, el seu debut en solitari es va colar a les llistes del millor de l’any de les principals publicacions especialitzades. A aquest magnífic debut el van seguir amb el mateix èxit “La Grieta” (2014) i el més recent “Miracoloso” (2022).

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.