Connect with us

Bandes

DAME AREA en directe a KEXP

Publicat fa

el

Dame Area presenten directe a KEXP, l’emissora pública amb seu a Seattle. Enregistrat el 28 maig a Seattle, el directe inclou quatre temes del seu imminent nou disc, “Toda la verdad sobre Dame Area”, disponible ja en prevenda en vinil de 12″. El programa és presentat per Kevin Cole, un dels DJs històrics de KEXP, i inclou una petita entrevista.

“Toda la verdad sobre Dame Area” serà publicat el 13 de setembre, i presentat per Dame Area amb una gira que inclou dates a Sud-amèrica (Xile, Colòmbia, Brasil, Mèxic i Costa Rica).

Dame Area (Silvia Konstance i Viktor L. Crux, també en projectes com Futuro de Hierro, Ordre Etern o Qa’a, i ocasional colaborador de Nurse With Wound y Jochen Arbeit de Einstürzende Neubauten) barregen sintetitzadors i percussió en viu, industrialisme i tribalisme. Hi ha gent que els qualifica de tribal wave, altres d’EBM llatí, alguns s’hi refereixen com a techno-punk i altres com a post-punk industrial. Des del començament el 2018 no han parat de tocar per tot el món. El seu LP, “Ondas Tribales”, publicat l’abril de 2021 al segell berlinès Mannequin Records, va volar en cosa de mesos i va ser posteriorment reeditat. Barrejant industrial amb EBM, percussions metàl·liques, i l’esperit minimalista de Throbbing Gristle sobrevolant cada nota, Dame Area mai no perd de vista que el que importa no són els bombos grossos o els sintetitzadors incessants, sinó l’actitud.

Bandes

Jero Romero ja és part del catàleg d’artistes de Panda Group

Published

on

By

Jero Romero formarà part del catàleg d’artistes de Panda Group. En aquesta tasca els acompanyaran els/les amics/gues d’Ayuken MP.

Jero és un dels músics més inspirats i personals de la música espanyola. El cantant i compositor té una reeixida carrera en solitari després de liderar els mítics The Sunday Drivers. Des de mitjans del 2023, està immers en una gira amb una potent banda –que compagina també amb un format acústic–, en recintes i ciutats elegits amb cura. Els seus seguidors li són incondicionalment fidels i els directes deixen empremta.

Després de finalitzar la seva etapa amb els mítics The Sunday Drivers, “Cabeza de León” (2012) va ser el seu primer treball en solitari, en què canta per primera vegada en espanyol. El disc va ser fruit d’una resposta massiva a un projecte de micromecenatge quan aquest sistema gairebé no era conegut.

Així, el seu debut en solitari es va colar a les llistes del millor de l’any de les principals publicacions especialitzades. A aquest magnífic debut el van seguir amb el mateix èxit “La Grieta” (2014) i el més recent “Miracoloso” (2022).

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.