Connect with us

Novetats discogràfiques

Triángulo de Amor Bizarro, nou disc pel 20 de març

Publicat fa

el

Triángulo de Amor Bizarro són un dels grups de l’escena independent més respectats i reivindicats de l’última dècada. Des del primer moment no han deixat de créixer, i cada àlbum ha suposat un pas endavant en una evolució imparable, sempre fidels a uns valors indestructibles. Aquest disc suposa la consecució de totes les seves virtuts, i serà sens dubte el treball pel qual seran recordats en el futur.

“Triangle d’Amor Bizarro” estarà disponible en CD, vinil i una edició limitada de 500 còpies en vinil de color.

“Triángulo de Amor Bizarro” es publica el proper 20 de març, aquestes són les primeres dates en directe. Aviat, moltes més confirmacions:
3 ABR. melona fest. SANTIAGO DE COMPOSTELA
4 ABR. indiferente fest. SANTANDER
17 ABR. cooltural fest. CÓRDOBA
18 ABR. planta baja. GRANADA
24 ABR. dabadaba. DONOSTI
25 ABR. las armas. ZARAGOZA
1 MAY. warm up. MURCIA
29-30 MAY. spring fest. ALICANTE
11 JUL. bilbao bbk live. BILBAO
16 JUL. fib. BENICASSIM
2 OCT. ocho y medio. MADRID

Us recomanem anar algun dels seus concerts, són realment especials!!!!

Novetats discogràfiques

CHAQUETA DE CHÁNDAL estrenen el nou single “Declaración Universal de unos Desechos Humanos”

Published

on

By

CHAQUETA DE CHÁNDAL surten de la letargia amb una carta d’amor cap a la fauna d’aquest món. La literal. Amb la figurada se segueixen ficant, és clar. Una cançó senzilla i directa, melòdica, encomanadissa, que s’eleva i ens sobrevola però amb cert punt de perill, com tota au rapinyaire. Un altre còndor més al seu repertori. O un altre aufrany, més aviat.
 
Gravada i produïda per Joan Colomo“Declaración Universal De Unos Desechos Humanos” és la primera pista que que ens arriba del nou àlbum de Chaqueta de Chándal, encara sense títol i previst per la tardor. Serà la continuació dels càlidament ponderats Gimnasia menor (2019) i Futuro, tú antes molabas (2022).
 
El nou single i altres cançons inèdites es presenten en directe aquest divendres 11 de maig al Café La Palma de Madrid, dins la programació de Sound Isidro, i el 25 del mateix mes al festival Som del Montseny, a Santa Maria de Palautordera
 
Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni(veu i guitarra) i Alfonso Méndez (bateria i cors).

Propers concerts
11/5 Madrid / Sound Isidro / Café La Palma
25/5 Santa Maria de Palautordera / Som Del Montseny

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.