Connect with us

Bolos

Cindy Wilson (The B-52’s) de gira al març

Publicat fa

el

Una veu superconeguda, i una imatge que també ho és. Icónica. Respon al nom artístic de Cindy Wilson, cantant i compositora, i va ser membre fundadora dels The B-52’s, aquesta incombustible referència del pop americà. Ens visitará al març, oferint tres concerts que signifiquen el seu debut a la peninsula com a líder de la banda.

Tindran lloc a Barcelona el dia 8 de març (Marula), el 9 a Santiago de Compostela (Capitoli) i el 10 a Madrid (El Sol). Tres actuacions que serviran a Cindy (de veritable nom, Cynthia Leigh Wilson) per presentar el primer LP que publica amb el seu nom com a única referència, “Change“, que va sortir a la venda el passat 1 de desembre i ho fa a través del segell Kill Rock Stars.

Nascuda a Athens (Geòrgia), va ser allà on Cindy va plantar la llavor dels grans The B-52’s, primer de forma més informal (van donar el seu primer concert el 1977, per als seus amics) i poc després ja seriosament, quan el seu homònim primer LP va començar a volar gràcies als singles “Rock Lobster” i “Planet Caire”. El 1990 Cindy va abandonar el grup per centrar-se en la seva família, retornant al 1994, tant en estudi com en directe (excepte alguna aturada posterior per temes de maternitat). Ella és la coautora de la majoria del catàleg dels The B-52’s, incloent temes com “Dance This Mess Around” i “Private Idaho”, així com tots els del disc “Comic Thing” (1989), el qual contenia els hits “Love Shack” i “Roam”. Al setembre de 2016 va publicar el seu primer EP amb temes nous i amb el seu nom a la portada, el va titular “Sunrise”. Aquesta carrera en solitari ha tingut el seu segon capítol al febrer d’aquest any, amb la sortida d’un altre EP, “Supernatural”. I és ara, quan, coincidint la la baixada de la persiana del 2017, ha arribat “Change”.

Bolos

Toundra continuen presentant el seu darrer disc ‘Hex’

Published

on

By

Després del seu pas aquest estiu per festivals europeus i nacionals com ara Low Festival, Resurrection Fest, Castell Rock o Sound Of Liberation Anniversary (Munic) o Freak Valley Festival (Alemanya), Toundra continuen presentant el seu nou disc “Hex”. El seu vuitè àlbum d’estudi va ser editat el passat mes de gener per Inside Out Music / Century Media i amb ell la banda va arribar al número 1 en vendes a Espanya a la llista de vinils i al número 4 a la llista general, tota una fita per la història de la música instrumental del país.

Després d’uns mesos en què la banda no ha parat de presentar aquest disc per tot Europa, Toundra continuen ara completant una de les gires nacionals de l’any. Aquesta és la “Fall Hex Tour” de Toundra, on portaran el seu so potent a llocs realment importants per a ells com Madrid, Astúries, Galícia, País Basc, Canàries…

La banda comenta sobre això: «Estem molt il·lusionats de seguir a la carretera i seguir notant la calor i l’afecte de la gent. «Hex» és un disc que ens ha tornat l’alegria i el sentit de tot: estar junts a la carretera tocant en directe, coneixent gent i visitant ja (cada vegada més, nois) vells amics. En aquesta gira tornem a sales les anteriors visites de les quals han quedat indelebles a la nostra memòria com a banda. Us esperem tots aquí.»

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.