Connect with us

en directe

Cindy Wilson (The B-52’s) de gira al març

Published

on

Una veu superconeguda, i una imatge que també ho és. Icónica. Respon al nom artístic de Cindy Wilson, cantant i compositora, i va ser membre fundadora dels The B-52’s, aquesta incombustible referència del pop americà. Ens visitará al març, oferint tres concerts que signifiquen el seu debut a la peninsula com a líder de la banda.

Tindran lloc a Barcelona el dia 8 de març (Marula), el 9 a Santiago de Compostela (Capitoli) i el 10 a Madrid (El Sol). Tres actuacions que serviran a Cindy (de veritable nom, Cynthia Leigh Wilson) per presentar el primer LP que publica amb el seu nom com a única referència, “Change“, que va sortir a la venda el passat 1 de desembre i ho fa a través del segell Kill Rock Stars.

Nascuda a Athens (Geòrgia), va ser allà on Cindy va plantar la llavor dels grans The B-52’s, primer de forma més informal (van donar el seu primer concert el 1977, per als seus amics) i poc després ja seriosament, quan el seu homònim primer LP va començar a volar gràcies als singles “Rock Lobster” i “Planet Caire”. El 1990 Cindy va abandonar el grup per centrar-se en la seva família, retornant al 1994, tant en estudi com en directe (excepte alguna aturada posterior per temes de maternitat). Ella és la coautora de la majoria del catàleg dels The B-52’s, incloent temes com “Dance This Mess Around” i “Private Idaho”, així com tots els del disc “Comic Thing” (1989), el qual contenia els hits “Love Shack” i “Roam”. Al setembre de 2016 va publicar el seu primer EP amb temes nous i amb el seu nom a la portada, el va titular “Sunrise”. Aquesta carrera en solitari ha tingut el seu segon capítol al febrer d’aquest any, amb la sortida d’un altre EP, “Supernatural”. I és ara, quan, coincidint la la baixada de la persiana del 2017, ha arribat “Change”.

en directe

Tricky presentarà el seu nou disc “ununiform” a Barcelona

Published

on

By

Tricky ens visitarà al març per presentar les cançons del seu nou disc, “ununiform”, el tretzè LP de la seva carrera, publicat al setembre del 2017. També berlinès en la seva gestació, igual que el seu anterior treball, “Skilled Mechanics” (2016) , llevat de quatre talls creats a Moscou, és potser, el seu més evident viatge discogràfic dins de la felicitat i el relaxament que té actualment a la capital alemanya. (més…)

Continue Reading

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.