Connect with us

Novetats discogràfiques

Els belgues d’indie-electrònica, GOOSE, publiquen l’EP “Something New”

Publicat fa

el

GOOSE deformen sensualment les línies del sintetitzador a la pista de ball amb els ulls ennuvolats i acompanyaments vocals furtius. Una força d’indie-electrònica a tenir en compte. Després del desè aniversari del seu àlbum “Synrise”, més d’una dècada i mitja de treball original amb algunes col·laboracions d’artistes llegendaris, projectes de disseny gràfic amb Storm Thorgerson i rodatges amb fotògrafs de moda, com Willy Vanderperre, GOOSE demostren que la vida ( i la música) es tracta de fer avançar les coses, i el seu EP titulat “Something New”, que es publiquen ara, no és una excepció.

El xou en viu de GOOSE en Colors, Hoxton, del 14 d’octubre, brilla com un far d’esperança per a la indústria musical del Regne Unit, que es manté ferm sobre els seus peus, beguda en mà, balancejant-se amb els sons caleidoscópics dels nous llançaments dels GOOSE.

“Something New”, es la declaració d’obertura de l’EP, es va crear al seu nou estudi de la ciutat natal de la banda, Kortrijk. Les textures ambientals en constant augment, evolucionen cap a una col·lecció de farcits de bateria retorçats i repeticions de sintetitzadors d’alt octanatge, empesos de cap a un conjunt d’elements melòdics. Neguen sense esforç la transició entre la pura felicitat ambiental i els moments pressuritzats que mostren l’espectre d’influències de la banda.

Des de principis del 2020, GOOSE van començar a col·laborar amb l’artista visual Bart Stolle, conegut per les seves pel·lícules, que fa fotograma a fotograma. Les formes i línies simples es mouen per la pantalla i es transformen. El seu treball es refereix tant al modernisme de el segle XX com a el llenguatge informàtic.

A l’igual que GOOSE, Bart Stolle equilibra l’analògic i el digital, que es mostra en un vídeo musical especial que s’ha creat per la pista principal. És una barreja contínua de totes les il·lustracions que Bart ha creat per a la banda des del primer llançament que van fer junts.

El nou treball de la formació electrònica belga, es publica avui divendres 12 de març: un mini-àlbum publicat en digital i vinil de cinc temes amb els seus respectius remixes a càrrec de John Noseda, B1980, Fedele, Theus Mag i Whitesquare.

El proper 20 de març realitzaran un live showcase on tocaran en exclusiva les cançons extretes del mini-àlbum en una instal·lació creada pel seu amic i estret col·laborador, Bart Stolle. Les entrades ja estan a la venda aquí.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.